Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

gyorsfagyasztott paraj

kifejezésre
1

Gyorsfagyasztott paraj keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. HELIT Kft.

  HELIT Kft. - Gyorsfagyasztott paraj - Tudakozó.hu HELIT Kft. - Gyorsfagyasztott paraj - Tudakozó.hu HELIT Kft. - Gyorsfagyasztott paraj - Tudakozó.hu HELIT Kft. - Gyorsfagyasztott paraj - Tudakozó.hu HELIT Kft. - Gyorsfagyasztott paraj - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Budafoki út 209/b.

  A Kft. holland-magyar közös tulajdonú, saját hűtőházzal és mélyhűtött áru szállítására alkalmas gépkocsiparkkal rendelkezik.


  Részletek
 • 2. Mirsa Hűtőipari Rt.

  2730 Albertirsa, Baross u.78.

  A MIRSA RT. különféle gyorsfagyasztott zöldségek és gyümölcsök, valamint tésztafélék gyártásával foglalkozik. A hűtőház 1984-ben kezdte meg működését Albertirsán, Budapesttől 50 km-re. 1992 óta a vállalat a nürnbergi székhelyű Schöller vállalatcsoport leányvállalataként működött. 2003. januárjától a cég 100%-os magyar tulajdonban van. A MIRSA RT. évente cca. 15.000 to gyorsfagyasztott terméket állít elő, melynek 85%-a zöldségféle, 10%-a gyümölcs és mintegy 5%-a tésztás termék. A gyártási szezon áprilisban a...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak