Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

12 db találat

gyeptégla

kifejezésre
1 | 2

Gyeptégla keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Sateam Kft.

  2092 Budakeszi, Fő út 66.

  A Sateam Kerttechnika kiemelten foglalkozik az öntözőrendszerekkel, azok tervezésével és telepítésével. Mi is folyamatosan az új problémák megoldásából tanultunk és tanulunk ma is. Két egyforma öntözőrendszer gyakorlatilag nem létezik, mivel két tökéletesen egyező kert nem létezik. Minden egyes öntözőrendszer egyedi tervezést igényel.


  Részletek
 • 2. Lucanus Park

  2045 Törökbálint, Felsővár u. 11.

  A tervezéstől a teljes kivitelezésig garanciával végzünk kert- és tóépítést.


  Részletek
 • 3. Parképítő Zrt.

  2890 Tata, Környei út 24.

  Cégünk a Komárom-Esztegom Megyei Parképítő és Kertészeti Zrt, Tatán a Környei út 24. szám alatt található. Eredete 1950-ig nyúlik vissza, amikor is az államosítás révén létrejött a városi kertészet. Átszervezések során a Községgazdálkodási Vállalat részévé lett a társaság, majd 1969-től tiszta profilú, önálló megyei tulajdonú vállalattá alakult. 1982 óta az M1 autópálya (66-os km szelvény csomópontja) mellett található 16 hektáros telephelyen működik társaságunk. 1993-ban lett cégünk részvénytársaság. Mint ...


  Részletek
 • 4. Formaterv Kft.

  4030 Debrecen, Diószegi u. 32.

  Cégünk a betonipar területén tevékenykedik. Egyéni megrendelés alapján is gyártunk betonelemeket.


  Részletek
 • 5. Kertbau Kkt.

  2030 Érd, Festő u. 87.

  Minden tevékenységünk garanciális!


  Részletek
 • 6. Dísz-S-Kert Kft.

  2049 Diósd, Fácános u. 9.

  A cég teljeskörű kert- és parképítési tevékenységgel foglalkozik. Referenciamunkáink a térségben, például Diósdon, Törökbálinton, Halásztelken megtekinthetők.


  Részletek
 • 7. Sziget-Bau Kft.

  7900 Szigetvár, Dencsházai út 7.

  A Sziget-Bau 1995 óta foglalkozik építőanyag kereskedelemmel. Célunk, hogy ügyfeleink a házépítéshez, lakásfelújításhoz, az építkezés külső és belső kialakításához mindent egy helyen megtaláljanak, ezért széles választékkal várjuk megrendeléseiket. Árajánlatkészítéssel, anyagkigyűjtéssel segítjük ügyfeleinket.


  Részletek
 • 8. Busped Kft.

  2347 Bugyi, Arany J. u. 28/b.

  Kavicsbányáiban mosott osztályozott kavics és homok termékei mellett, az útépítéshez szükséges alapanyagoktól kezdődően a minőségi betongyártásig teljes áruválasztékkal áll vevői rendelkezésére


  Részletek
 • 9. Janowszky Zsolt

  1111 Budapest, N/A


  Részletek
 • 10. Édenkert Kertépítő Kkt.

  1156 Budapest, Drégelyvár u.39.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak