Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

gyűrűs dosszié

kifejezésre
1

Gyűrűs dosszié keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Petit Nyomdaipari Szolgáltató Bt.

  2132 Göd, Kálmán u. 40.

  Ha megbízható, gyors és rugalmas nyomdát keres, akkor megtalált minket! Nálunk a szórólaptól a könyvig, az ofszet- és szitanyomással készülő nyomdai termékek közül mindent megtalál, és ráadásul a nagy nyomdáknál kedvezőbb áron. Minőség - Megbízhatóság - Petit Nyomda!


  Részletek
 • 2. Erká Bt.

  2360 Gyál, Dózsa major

  Cégünk 1992 óta végzi tevékenységét. A papírfeldolgozáson belül elvégezzük az igényes kötészeti feladatokat, az asztali és falinaptárak ikerspirálozását, továbbá keménytáblás gyűrüs katalógusok gyártását. Generálkivitelezésben vállalunk munkákat a nyomdai előkészítéstől a végtermék előállításáig. Legnagyobb partnereink: Optiform Naptár Kiadó Kft., Realsystem Naptár Kiadó Kft., Grafika Typopress Nyomda Kft., Magyar Olimpiai Bizottság.


  Részletek
 • 3. I-Com Kft.

  1044 Budapest, Ezred u. 2. EURÓPA CENTER B2/6

  Tevékenységünk felöleli a papíráru, írószer, irodaszer, irodatechnikai és számítástechnikai kellékek, nyomtatványok teljeskörű forgalmazását.


  Részletek
 • 4. Monogram Bőrdíszmű Kft.

  1152 Budapest, Kiss Ernő u. 2.

  Magas minőségű exkluzív bőrdíszműáru. Klasszikus fazonú és az aktuális trendnek megfelelő női divattáskák, menedzseráruk és bőr aprótermékek kizárólag viszonteladóknak!


  Részletek
 • 5. Halas Irodaszergyártó Kft.

  6400 Kiskunhalas, Középső Ipartelep 6.


  Részletek
 • 6. Elektroproduct Kft.

  2040 Budaörs, Baross u. 77.

  A teljes nyomdaipari termékskálán belül különösen a hanghordozókhoz használt nyomdai anyagok speciális gyártói vagyunk. Fontos szempont cégünknél a kiváló minőség, a pontos határidő betartása és a közepes árszínvonal.
  A SAPPI európai nyomdaipari versenyén 3. helyezést értünk el.
  Árajánlatkérés a www.epcnyomda.hu/arajanlat webcím alatt, egy gyorsan, praktikusan kitölthető oldalon.


  Részletek
 • 7. Horváth Kötészet Kft.

  2100 Gödöllő, Dózsa György út 69.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak