Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

gyűjtőkémény

kifejezésre
1

Gyűjtőkémény keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Schiedel Kéménygyár Kft.

  Schiedel Kéménygyár Kft. - Gyűjtőkémény - Tudakozó.hu Schiedel Kéménygyár Kft. - Gyűjtőkémény - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, Kistó u. 12.

  A Schiedel kéményrendszerek komplett megoldást jelentenek a pincétől a padlásig és a tetőn túl is. Univerzális kéményeink minden fűtőanyaghoz, valamint az összes jelenlegi és jövőbeli fűtési technológiához alkalmasak. A Schiedel cég profi a kéménygyártásban: a világ legnagyobb olyan vállalata, amelyik kizárólag kémények gyártására szakosodott. Megbízhat hatvanöt év tapasztalatában.


  Részletek
 • 2. Diametrus Kft.

  Diametrus Kft. - Gyűjtőkémény - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Budafoki út 183.

  Társaságunk ügyvezetője Somogyvári András, 50 éves gépészmérnök. Gazdasági igazgatónk Hujber Tamás (40). Irodánk, raktárunk és műhelyünk Budapesten a XI. kerületben, a Budafoki út 183. szám alatt található. Munkatársaink több éves FuranFlex kéménybélelési tapasztalattal rendelkeznek. Mivel a kéménybélelésnél kritikus munkafázisok vannak (pl a már keményedő béléscsövön folyamatosan kell nagy mennyiségű gőzt átbocsátani), ezért csak a legmegbízhatóbb márkás eszközöket, szerszámokat használjuk.
  Fontosnak tar...


  Részletek
 • 3. Kémény Zrt.

  Kémény Zrt. - Gyűjtőkémény - Tudakozó.hu

  8003 , Kertalja u. 11.

  A Kémény Zrt. tevékenységei közé tartozik a kéményseprés és minden kéménnyel kapcsolatos tervezői, javító és kivitelező munka.
  Tervfelülvizsgálat:
  Kedden és csütörtökön 8:00-10:00-ig, vagy telefonon előzetesen egyeztetett időpontban.


  Részletek
 • 4. Kéménygenerál Kft.

  2112 Veresegyház, Huba u.45.

  Cégünk kimondottan a kémények bélelésére és építésére szakosodott. Ezen bellül is az egyre inkább elterjedt és a leg megbízhatóbb eljárási technikával dolgozunk, az úgynevezett Furanflex kémény béleléssel. Cégünk kimondottan a kémények bélelésére és építésére szakosodott. Ezen belül is az egyre inkább elterjedt és a leg megbízhatóbb eljárási technikával dolgozunk, az úgynevezett Furanflex kémény béleléssel.

  Szolgáltatásaink:
  -furán flex kéménybélelés,
  -gyűjtőkémény,
  -kéménykamera vizsgálat,
  -szerelt ...


  Részletek
 • 5. Horváth Imre

  2112 Veresegyház, Lévai u. 7.

  1990 óta állunk a lakosság szolgálatában. A kéménytervezéstől az engedélyezésen át a gyártásig, szerelésig, építésig minden fázist nagy szakértelemmel és gyakorlattal végzünk.
  ÉMI engedéllyel rendelkezünk!


  Részletek
 • 6. Épkémény Kéménybélelést Gyártó Kft.

  8800 Nagykanizsa, Szentendrei u. 12/a.

  Társaságunk 1998-ban alakult cseh-magyar vegyesvállalatként flexibilis kéménybélések gyártására és a mai napig ez a fő tevékenysége.


  Részletek
 • 7. SWEEP Kéményjavító Bélelő és Szerelő Bt.

  1078 Budapest, Nefelejcs utca 43.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak