Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

gyümölcskonzerv

kifejezésre
1 | 2

Gyümölcskonzerv keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Astero Kft.

  2040 Budaörs, Ébner Gy. köz 2.

  Cégünk zöldség- és gyümölcskonzervek, savanyúságok, tartósított paradicsom termékek és friss zöldség-gyümölcs exportjával foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Engelan Hellas Kft.

  2040 Budaörs, Vasút u. 9.

  Az Engelan Hellas Kft 1990-ben alakult görög-magyar vegyesvállalatként, 2005 óta pedig 100% görög tulajdonú cégként működik Magyarországon.

  Az Engelan Kft évek óta három görög és egy török gyár kizárólagos képviselője Magyarországon. E gyárak, a környezetvédelmet és élelmiszerbiztonságot szem előtt tartva, a legjobb termőhelyről, a legjobb minőségű friss citrus-féléket szállítja.
  Cégünk és e gyárak együttesen jelentenek garanciát a friss gyümölcs fogyasztóhoz történő biztonságos, magas minőségben ...


  Részletek
 • 3. Nowaco Hungary Kft.

  2300 Ráckeve, Nowaco u. 1.

  A vállalat fő profilja az élelmiszerimport és a disztribúció. Ráckevén található értékesítési és logisztikai központjából a NOWACO Hungary Kft. közvetlenül látja el hűtött, mélyhűtött és szárazáruk közé sorolható termékeivel a főként szupermarketekből és hipermarket láncokból álló Partnereit országszerte.


  Részletek
 • 4. Torma-Ker Kft.

  4283 Létavértes, Szél u. 21.

  A konzervipar területén foglalkozunk zöldség- és gyümölcskonzervek gyártásával és forgalmazásával. Emellett szabad kapacitással rendelkezünk export tevékenységre.


  Részletek
 • 5. Mirelite Hűtőipari Rt.

  1054 Budapest, Károlyi M. u. 17.

  Cégünk az élelmiszeripar területén tevékenykedik, főleg gyorsfagyasztott termékeket gyárt.


  Részletek
 • 6. Papp Kereskedelmi és Termelő Kft.

  4900 Fehérgyarmat, Tömöttvár u. 77.

  Cégünk az élelmiszeripar területén tevékenykedik, főleg befőttek forgalmazásával foglalkozunk. Sok szerettel várunk minden nagykereskedőt!


  Részletek
 • 7. METRO Holding Hungary Kft. - Budapest

  1616 Budapest, M3-as autópálya főúti leágazás

  A Metro egy nagykereskedés, a vállalkozók és intézmények partnere. A Metro minőségi termékeket és üzleti megoldásokat kínál a lehető legkedvezőbb áron.


  Részletek
 • 8. Globus Nyrt.

  1105 Budapest, Maglódi út 47.

  A GLOBUS Rt. egyike Magyarország legnagyobb tradíciókkal rendelkező konzervgyárainak.


  Részletek
 • 9. Vegaszt E.C.

  8248 Nemesvámos, Muskátli u. 1102/2 hr. sz.

  Kezdettől fogva arra koncentrálunk, hogy elsősorban a hotelok és intézmények nagykonyháinak igényeit elégítsük ki a kisker mellett, és szlogenunkkal is ezt szeretnénk kifejezésre juttatni; azaz a termékek beszerzésénél a gondos megválogatásra, az ár-értékarányra és a folyamatosságra törekszünk, továbbá azok sajátosságairól a vásárlókat is igyekszünk tájékoztatni. Ennek egyik fő biztosítéka a szállítópartnereink körültekintő megválasztása.

  Elsősorban a közétkeztetéshez beszállító nagykereskedelemnek, ill...


  Részletek
 • 10. Duo Glóbus Trans Kft.

  9025 Győr, Új sor 7.

  A Duo Globus Trans Kft. 1998 óta van jelen a konzerviparban. Cégünk a konzervipari termékek minden fajtáját forgalmazza.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak