Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

gyümölcsfarázó gép

kifejezésre
1

Gyümölcsfarázó gép keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Shadom-Hidrogép Kft.

  Shadom-Hidrogép Kft. - Gyümölcsfarázó gép - Tudakozó.hu Shadom-Hidrogép Kft. - Gyümölcsfarázó gép - Tudakozó.hu Shadom-Hidrogép Kft. - Gyümölcsfarázó gép - Tudakozó.hu Shadom-Hidrogép Kft. - Gyümölcsfarázó gép - Tudakozó.hu Shadom-Hidrogép Kft. - Gyümölcsfarázó gép - Tudakozó.hu Shadom-Hidrogép Kft. - Gyümölcsfarázó gép - Tudakozó.hu Shadom-Hidrogép Kft. - Gyümölcsfarázó gép - Tudakozó.hu Shadom-Hidrogép Kft. - Gyümölcsfarázó gép - Tudakozó.hu

  6050 Lajosmizse, Ceglédi út 50.

  1975 óta foglalkozik cégünk szervizeléssel. Elsősorban földmunkagépek javításával foglalkoztunk, majd bővítettük szolgáltatásunkat. Jelenleg a Lombardini cégcsoport teljes termékskálájának kizárólagos magyarországi importőre és márkaszervize vagyunk, emellett azonban olyan márkákat is képviselünk, mint pl. a Zetor, Sauer, Ferrari. A motorokon kívül kistraktorok, rakodógépek, szivattyúk forgalmazásával is foglalkozunk. A Shadom-Hidrogép Kft. az általa forgalmazott és szervizelt gépekre teljes körű garanciát ...


  Részletek
 • 2. Pont Ponyva

  5200 Törökszentmiklós, Kossuth u. 97.

  A Pont Ponyva ponyva konfekcionálásával, reklámfeliratozásával, javításával foglalkozik, valamint tartóvázas sátrakat, ponyvatartó vázszerkezeteket és tolókapukat készít.


  Részletek
 • 3. Zetor West Hungary Kft.

  2900 Komárom, Klapka György út 73.

  Fő profil: a ZETOR cég traktorainak forgalmazása. Mind a gazdaságok, mind a magánszemélyek megtalálják nálunk a teljesítményben és árban nekik leginkább megfelelő típust.


  Részletek
 • 4. ZTR Agro Kereskedelmi Kft.

  2220 Vecsés, Fő út 155.

  A ZTR-Agro Kft. 1995-ben alakult. Magyarországon az általunk forgalmazott Zetor márkájú munkagépeket a gazdák, a termelők azért is megkedvelték, mert megbízható, alacsony fenntartási költségű gépek. Minden általunk forgalmazott traktorra szerviz- illetve alkatrészellátást biztosítunk. Importőrként minden vásáron, kiállításon jelen vagyunk. A Zetor márkájú földmegmunkáló gépek sikereit éppen ezért tudjuk nyomon követni.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak