Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

35 db találat

gyümölcs- és zöldségkonzerv

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Gyümölcs- és zöldségkonzerv keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft.

  Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Gyümölcs- és zöldségkonzerv - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Gyümölcs- és zöldségkonzerv - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Gyümölcs- és zöldségkonzerv - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Gyümölcs- és zöldségkonzerv - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Gyümölcs- és zöldségkonzerv - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Gyümölcs- és zöldségkonzerv - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Gyümölcs- és zöldségkonzerv - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Gyümölcs- és zöldségkonzerv - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Gyümölcs- és zöldségkonzerv - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Gyümölcs- és zöldségkonzerv - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Gyümölcs- és zöldségkonzerv - Tudakozó.hu

  3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1/a.

  A Csépány és Társai Kft. 1993-ban alakult. A cég az első időszakban kimondottan friss zöldség és gyümölcs felvásárlásával és exportálásával foglalkozott. 1994-ben építettük és fejlesztettük ki a konzervipari egységet. A friss zöldség-gyümölcs területén éves szinten mintegy 16.000 tonnás felvásárlás történik, amelyből 8-10 ezer tonna kerül előhűtés után nyugat-európai exportra.


  Részletek
 • 2. TESCO Global Áruházak Zrt.

  TESCO Global Áruházak Zrt. - Gyümölcs- és zöldségkonzerv - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Kinizsi u. 1-3.

  A Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és második legnagyobb brit befektetője. Több mint 15 éve, 1994 óta vagyunk jelen az országban befektetéseinkkel.

  Első hipermarketünket a kétéves sikeres bemutatkozó időszak után 1996 novemberében nyitottuk meg Budapesten. A 2011 tavaszán már 116 hipermarketet, 24 szupermarketet, 34 expressz boltot és 32 kis formátumú áruházat üzemeltettünk. Mindezek mellett a Tesco Pénzügyi Partner szolgáltatásunk többféle hitel- és biztosítási terméket kín...


  Részletek
 • 3. Gévimpex Trade Kft.

  Gévimpex Trade Kft. - Gyümölcs- és zöldségkonzerv - Tudakozó.hu

  1221 Budapest, Mária Terézia út. 25 .

  Cégünk forgalmában meghatározó szerepet játszik a dinnye export. Egyéb zöldség gyümölcs forgalmunk is számottevő az évek során.Exportáltunk már tormát, fehérrépát, pritaminpaprikát, vöröshagymát, burgonyát.


  Részletek
 • 4. Astero Kft.

  2040 Budaörs, Ébner Gy. köz 2.

  Cégünk zöldség- és gyümölcskonzervek, savanyúságok, tartósított paradicsom termékek és friss zöldség-gyümölcs exportjával foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Nowaco Hungary Kft.

  2300 Ráckeve, Nowaco u. 1.

  A vállalat fő profilja az élelmiszerimport és a disztribúció. Ráckevén található értékesítési és logisztikai központjából a NOWACO Hungary Kft. közvetlenül látja el hűtött, mélyhűtött és szárazáruk közé sorolható termékeivel a főként szupermarketekből és hipermarket láncokból álló Partnereit országszerte.


  Részletek
 • 6. Torma-Ker Kft.

  4283 Létavértes, Szél u. 21.

  A konzervipar területén foglalkozunk zöldség- és gyümölcskonzervek gyártásával és forgalmazásával. Emellett szabad kapacitással rendelkezünk export tevékenységre.


  Részletek
 • 7. SEEBURGER-RÁBAKÖZ Konzervipari Kft.

  9300 Csorna, Barbacsi u. 1732/2.

  Tartósítóipari termékek gyártása, exportja, import, seeburgi konzervek és házi termékek értékesítése.


  Részletek
 • 8. Papp Kereskedelmi és Termelő Kft.

  4900 Fehérgyarmat, Tömöttvár u. 77.

  Cégünk az élelmiszeripar területén tevékenykedik, főleg befőttek forgalmazásával foglalkozunk. Sok szerettel várunk minden nagykereskedőt!


  Részletek
 • 9. Vegaszt E.C.

  8248 Nemesvámos, Muskátli u. 1102/2 hr. sz.

  Kezdettől fogva arra koncentrálunk, hogy elsősorban a hotelok és intézmények nagykonyháinak igényeit elégítsük ki a kisker mellett, és szlogenunkkal is ezt szeretnénk kifejezésre juttatni; azaz a termékek beszerzésénél a gondos megválogatásra, az ár-értékarányra és a folyamatosságra törekszünk, továbbá azok sajátosságairól a vásárlókat is igyekszünk tájékoztatni. Ennek egyik fő biztosítéka a szállítópartnereink körültekintő megválasztása.

  Elsősorban a közétkeztetéshez beszállító nagykereskedelemnek, ill...


  Részletek
 • 10. Elma ZRt. Hey-Ho

  6348 Érsekhalma, Sasfészek

  Hey-Ho Prémium gyümölcslevek gyártása, forgalmazása, gyümölcsfeldolgozás, gyümölcssűrítmény előállítás, gyümölcs- és növénytermesztés.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak