Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

gyümölcs nagykereskedelem

kifejezésre
1

Gyümölcs nagykereskedelem keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mó-Ta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Mó-Ta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Gyümölcs nagykereskedelem - Tudakozó.hu Mó-Ta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Gyümölcs nagykereskedelem - Tudakozó.hu Mó-Ta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Gyümölcs nagykereskedelem - Tudakozó.hu Mó-Ta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Gyümölcs nagykereskedelem - Tudakozó.hu Mó-Ta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Gyümölcs nagykereskedelem - Tudakozó.hu Mó-Ta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Gyümölcs nagykereskedelem - Tudakozó.hu

  1239 Budapest, Nagykőrösi u. 353.

  A MÓ-TA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1992-ben alakult meg és napjainkban Magyarország egyik legnagyobb zöldség-gyümölcs kereskedelmi cége. Vállalatunk fő profilja a friss zöldség és gyümölcs import-exportja és termeltetése. Cégünk magyar és külföldi termelőket finanszíroz, oly módon, hogy vetőmagot és szakértőt biztosít számukra, így az általuk termelt termékeket kizárólag cégünk forgalmazza a hazai piacon.
  Bővebb információért kattintson web-címünkre!


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak