Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

gyümölcs és zöldség nagyker friss zöldség és gyümölcs (meggy, kajszibarack, alma, dinnye, ipari gyümölcs)

kifejezésre
1

Gyümölcs és zöldség nagyker friss zöldség és gyümölcs (meggy, kajszibarack, alma, dinnye, ipari gyümölcs) keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mó-Ta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Mó-Ta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Gyümölcs és zöldség nagyker friss zöldség és gyümölcs (meggy, kajszibarack, alma, dinnye, ipari gyümölcs) - Tudakozó.hu Mó-Ta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Gyümölcs és zöldség nagyker friss zöldség és gyümölcs (meggy, kajszibarack, alma, dinnye, ipari gyümölcs) - Tudakozó.hu Mó-Ta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Gyümölcs és zöldség nagyker friss zöldség és gyümölcs (meggy, kajszibarack, alma, dinnye, ipari gyümölcs) - Tudakozó.hu Mó-Ta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Gyümölcs és zöldség nagyker friss zöldség és gyümölcs (meggy, kajszibarack, alma, dinnye, ipari gyümölcs) - Tudakozó.hu Mó-Ta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Gyümölcs és zöldség nagyker friss zöldség és gyümölcs (meggy, kajszibarack, alma, dinnye, ipari gyümölcs) - Tudakozó.hu Mó-Ta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Gyümölcs és zöldség nagyker friss zöldség és gyümölcs (meggy, kajszibarack, alma, dinnye, ipari gyümölcs) - Tudakozó.hu

  1239 Budapest, Nagykőrösi u. 353.

  A MÓ-TA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1992-ben alakult meg és napjainkban Magyarország egyik legnagyobb zöldség-gyümölcs kereskedelmi cége. Vállalatunk fő profilja a friss zöldség és gyümölcs import-exportja és termeltetése. Cégünk magyar és külföldi termelőket finanszíroz, oly módon, hogy vetőmagot és szakértőt biztosít számukra, így az általuk termelt termékeket kizárólag cégünk forgalmazza a hazai piacon.
  Bővebb információért kattintson web-címünkre!


  Részletek
 • 2. Gévimpex Trade Kft.

  Gévimpex Trade Kft. - Gyümölcs és zöldség nagyker friss zöldség és gyümölcs (meggy, kajszibarack, alma, dinnye, ipari gyümölcs) - Tudakozó.hu

  1221 Budapest, Mária Terézia út. 25 .

  Cégünk forgalmában meghatározó szerepet játszik a dinnye export. Egyéb zöldség gyümölcs forgalmunk is számottevő az évek során.Exportáltunk már tormát, fehérrépát, pritaminpaprikát, vöröshagymát, burgonyát.


  Részletek
 • 3. Hungaro-Gold-Fruct Zrt.

  4244 Újfehértó, Vadastag 2.


  Részletek