Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

gyógyszertári berendezés

kifejezésre
1 | 2

Gyógyszertári berendezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. TS Labor Kft.

  TS Labor Kft. - Gyógyszertári berendezés - Tudakozó.hu TS Labor Kft. - Gyógyszertári berendezés - Tudakozó.hu TS Labor Kft. - Gyógyszertári berendezés - Tudakozó.hu

  1047 Budapest, Attila u. 126.

  Cégünk orvostechnikai és labortechnikai berendezések, kellékek forgalmazásával foglalkozik. Thermo Scientific Distributorok vagyunk, így a teljes Laboratóriumi sorozatot igen kedvező feltételekkel tudjuk kínálni.
  További forgalmazott termékeink:

  Termékcsoportok:

  * -86°C ULT mélyhűtők
  * LN2 tárolórendszerek
  * Laboratóriumi, vérbanki hűtőszekrények és mélyhűtők
  * Autoklávok
  * Hőlégsterilizálók, inkubátorok, szárítószekrények
  * CO2 termosztátok
  * Centrifugák
  * Vízt...


  Részletek
 • 2. Quick Hand Kft.

  1119 Budapest, Szádelő köz 10.

  A Kft. 1994-ben alakult, mint a High Hand Kft. szervizpartnere, az ALEXANDERWERK, STIERZEN, KREFFT, valamint TURBO nagykonyhai berendezések szervizelésére. Ezenkívül a Kft. végezte a RAPP kórházi mosogatókészülékek javítását is. A Kft. azóta a finn KARSTULAN METALLI OY cég laminálási boxait, gázelszívó, helyiségtisztító berendezéseit is forgalmazza, szervizeli kizárólagos képviseletként. A svájci BELIMED cég mosogatógépeinek forgalmazását és javítását is végzi.


  Részletek
 • 3. Pharma Möbel Kft.

  1163 Budapest, Piros Rózsa u. 29.

  A 1991-ben alapított Pharma-Möbel Kft, 100%-ban magánvállalkozás, kezdetben gyógyszertárak egyedi belső bútorzatának tervezésére és kivitelezésére szakosodott. A 2001-es tulajdonos váltás a növekvő piaci követelményeknek megfelelően, profilbővítéssel is együtt járt. Ma már - a gyógyszertári speciális igényeket továbbra is palettánkon tartva - egyedi konyha, fürdőszoba, nappali komplettekkel, valamint kerti bútorok, szaletlik, gépkocsibeállók nagy választékával várjuk Önöket. Nagyértékű, precíziós gépparkunk...


  Részletek
 • 4. Gyöngyfa 2000 Kft.

  3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 5.

  Cégünk fő tevékenysége a bútorgyártás.


  Részletek
 • 5. GA-FALK Kft.

  8000 Székesfehérvár, Mártírok u. 5.

  Társaságunk a székesfehérvári GARZON BÚTOR RT-ből 1989-ben vált ki, az egykori Protó üzem, amely ma egyedi bútorgyártással illetve bútorforgalmazással foglalkozó kft.


  Részletek
 • 6. Porsa System Hungary

  1077 Budapest, Klauzál u. 4.

  A Porsa System Hungarynál méretre szabott dán bútort kínálunk boltoknak, irodáknak, klinikáknak, patikáknak, bankoknak.


  Részletek
 • 7. Gyógyszertárellátó Instructus Kft.

  2040 Budaörs, Építők útja 2-4 C ép.1em.

  Az 1994-ben alapított Gyógyszertárellátó INSTRUCTUS Kft. hazánkban az egyetlen szakmai érdekeltségű vállalkozásként indult, amely gyógyszertári eszközök, felszerelések, csomagolóanyagok és gyógyszertári dekorációk teljes körű, azon belül saját gyártású termékek forgalmazásával foglalkozik.
  Működésünk 16 éve alatt sok száz újonnan alapított gyógyszertárat szereltünk fel teljes körűen. Referenciáink között található - többek között - a Debreceni Egyetem Gyógyszerész Kara hallgatói laboratóriumának felszerelé...


  Részletek
 • 8. Vitál és Társa Kft.

  4551 Nyíregyháza, Móra Ferenc u. 7.

  Vállalkozásunk nagy szakmai múlttal és tapasztalattal vállal asztalosipari munkákat.


  Részletek
 • 9. Witeg-Kőporc Kft.

  1106 Budapest, Tárna utca 4.


  Részletek
 • 10. Zalai 96 Kft.

  2143 Kistarcsa, Kossuth Lajos u. 23/a.

  A Zalai 96 Kft fő profilja az egyedi, teljeskörű bútortervezés - gyártás.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak