Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

gyógyszeripari csomagolóeszköz

kifejezésre
1

Gyógyszeripari csomagolóeszköz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mikropakk Műanyag és Fémfeldolgozó Kft.

  Mikropakk Műanyag és Fémfeldolgozó Kft. - Gyógyszeripari csomagolóeszköz - Tudakozó.hu Mikropakk Műanyag és Fémfeldolgozó Kft. - Gyógyszeripari csomagolóeszköz - Tudakozó.hu Mikropakk Műanyag és Fémfeldolgozó Kft. - Gyógyszeripari csomagolóeszköz - Tudakozó.hu Mikropakk Műanyag és Fémfeldolgozó Kft. - Gyógyszeripari csomagolóeszköz - Tudakozó.hu Mikropakk Műanyag és Fémfeldolgozó Kft. - Gyógyszeripari csomagolóeszköz - Tudakozó.hu

  1106 Budapest, Jászberényi út 82.

  A Mikropakk Kft. tevékenységi köre: hőre lágyuló műanyagok feldolgozása (műanyag fröccsöntés) Arbug és Engel gépeken, valamint fröccsformázó szerszám tervezése hagyományos és CAD-CAM technológiával, gyártószerszámok előállítása, illetve gyártmányfejlesztés.


  Részletek
 • 2. KARSAI ALBA KFT.

  8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út, Alba Ipari Zóna

  Cégünk a műanyagipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 3. Aboroplast Kft.

  1211 Budapest, Bajáki Ferenc u. 27.

  Az ABOROPLAST Kft. 2005. márciusában alakult, széles kapcsolatrendszerrel rendelkezo, magyar, muanyag-feldolgozó társaság. A cég muanyagipari termékek, elsosorban kozmetikai, gyógyszer, háztartás-vegyiáru és élelmiszeripari termékek csomagolásának gyártására szakosodott. Alapítói és munkatársaik 20-25 éves tapasztalattal rendelkeznek a muanyag-feldolgozás területén és ezt a tapasztalatot hasznosítják jelenlegi munkájuk során.Tevékenységünk felöleli a PP, PE, PVC flakon, tégely és kupak gyártásának szinte te...


  Részletek
 • 4. Mátrametál Kft.

  3332 Sirok, Liszkó völgy

  A Mátrametál Kft. termékei korszerű, anyagtakarékos technológiával és minden esetben a felhasználási igénynek megfelelő külső-belső bevonatrendszerrel készülnek. Kapacitása mintegy 120 millió darab alumínium tubus és 120 millió darab aerosolos palack gyártását teszi lehetővé évente.


  Részletek
 • 5. Pharmapack Medical Kft.

  1202 Budapest, Kazinczy u. 6-8.

  Cégünk gyógyszeripari csomagolóeszközök, üvegpalackok, iparcikkek belföldi és import beszerzésével, gyártásával, bel- és külföldi forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Plasticon Kft.

  2316 Tököl, Csépi út 137.

  A Plasticon Vegyesipari Kft. 1989-ben alakult műanyag csomagolóeszközök gyártására.

  Cégünk elsősorban a gyógyszeripar és a gyógyászat részére gyárt különböző műanyag csomagolóeszközöket: garanciális fiolákat, dobozokat, műanyag fröccsöntött, flakonfújt, fröccsfújt, vákuumformázott termékeket, polietilén tasakokat és zsákokat.

  A Plasticon Kft vevői elégedettségét tekinti tevékenysége legfőbb céljának, ezért igyekszik a vevők minden igényének és elvárásának megfelelni. A cél érdekében dolgozói megismeri...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak