Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

gyógyszeripari alapanyag

kifejezésre
1

Gyógyszeripari alapanyag keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Sepulchre Hungary Kft.

  Sepulchre Hungary Kft. - Gyógyszeripari alapanyag - Tudakozó.hu Sepulchre Hungary Kft. - Gyógyszeripari alapanyag - Tudakozó.hu Sepulchre Hungary Kft. - Gyógyszeripari alapanyag - Tudakozó.hu Sepulchre Hungary Kft. - Gyógyszeripari alapanyag - Tudakozó.hu Sepulchre Hungary Kft. - Gyógyszeripari alapanyag - Tudakozó.hu

  1055 Budapest, Szalay utca 5 / B

  Belgiumban levő vegyipari termékek elosztójaként és az Benelux 1932 óta Sepulchre a Central European Chemical Industry legöregebb partnerei közül az egyik. Ez Magyarországban, Lengyelországban, Romániában és másik országokban működött úgynevezett Kelet-Európában, mióta 1967 és a helyi irodái készen állnak arra, hogy hallgassanak és reagáljanak vevőszükségekre.Egy professzionális szolgáltatás egy emberi dimenzióval, hozzáadta egy következetesen magas minőség értéktermékeit, műszaki támogatás a gyárak és nyíl...


  Részletek
 • 2. Csepp Bt.

  1116 Budapest, Talpas u. 11.

  Cégünk gyógyszer- és kozmetikai alapanyagok, finomvegyszerek, oldószerek gyártásával, kereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Enamel-Trade Kft.

  1191 Budapest, Üllői út 200.

  Az Enamel-Trade Kft. 1993 óta működő magyar-holland vegyesvállalat. Külkereskedelemmel, nemzetközi szállítmányozással és külföldi cégek magyarországi kizárólagos képviseletével foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Merck Vegyi és Gyógyszeripari Kereskedelmi Kft.

  1113 Budapest, Bocskai út 134-146. - Dorottya Udvar

  Cégünk a vegy- és gyógyszeripar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. Taro Hungary Kft.

  1061 Budapest, Andrássy út 11. 1/b.

  A Taro elsődleges célja, hogy fokozatosan bővülve, széles rétegek számára elérhető áron, kiváló minőségű, védjegyzett és generikus készítményeket vezessen be Magyarországon és további kelet-európai országokban.


  Részletek
 • 6. Kat-Chem Kft.

  1147 Budapest, Gervay u. 77.

  Cégünk vegyszerbeszerzéssel, piackutatással foglalkozik.
  Aktuális raktárkészletünket weboldalunkon megtalálja.


  Részletek
 • 7. Padimpex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1078 Budapest, Nefelejcs u. 51.

  Cégünk 1993-ban alakult budapesti székhellyel.
  Fő profilunk gyógyszeripari alapanyagok, valamint élelmiszerek külkereskedelme: fagyasztott vagy előhűtött húsok és hústermékek (sertés, marha, baromfitermék, nyúlhús), belsőségek, fagyasztott zöldség- és gyümölcsfélék, borok, konzervek exportja, illetve importja.


  Részletek
 • 8. ALPHARMA Kft.

  1107 Budapest, Szállás utca 3.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak