Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

gyógyszerfejlesztés

kifejezésre
1

Gyógyszerfejlesztés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ERCOM Kft.

  ERCOM Kft. - Gyógyszerfejlesztés - Tudakozó.hu

  1025 Budapest, Pusztaszeri út 59-67.

  Az ERCOM Kft-t az MTA Központi Kémiai Kutató Intézetének nemzetközileg ismert kutatói 1994-ben alapították Budapesten azzal a céllal, hogy kutatási eredményeiket, több évtizedes szakmai tapasztalataikat és kapcsolatrendszerüket a gyógyszer hatóanyag és intermedier gyártásban kamatoztassák.
  Az ERCOM Kft. rangos hazai és külföldi gyógyszergyárak és más finomkémiai cégek számára szintetikus kémiai kutatást, gyártásfejlesztést, optimalizálást és korlátozott méretű gyártást végez. A gyógyszeralapanyag gyártási...


  Részletek
 • 2. Berlin-Chemie A. Menarini Kft.

  Berlin-Chemie A. Menarini Kft. - Gyógyszerfejlesztés - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Terrapark, Neumann János u. 1. B tömb

  A Berlin-Chemie gyógyszerkészítményeket fejleszt, gyárt és értékesít
  A Berlin-Chemie AG a firenzei (Olaszország) székhelyű nemzetközi Menarini Csoport tagja. A Menarini Olaszország legnagyobb gyógyszergyártója, forgalma 2004-ben mintegy 1,8 milliárd euro volt. A világ közel 100 országában összesen 10000 főt foglalkoztat - ezek közül 736-an kutatók.
  A Berlin-Chemie hatékony értékesítési csapatának és új, innovatív termékeinek köszönheti az átlagon felüli növekedését, mely mind Németországban, mind pedig ...


  Részletek
 • 3. Pharmathesis Bt.

  1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 4 2.em. 1/a

  Vállalkozásunk elsősorban a gyógyszerfejlesztéssel, gyógyhatású anyagokkal kapcsolatos biokémiai, törzskönyvezési, piackutatási, partnerkeresési feladatokkal foglalkozik.
  A cég számítástechnikai területen is, számításokkal, statisztikai értékeléssel, adatkezeléssel szolgálja partnerei érdekeit. Farmakokinetikai modellezéssel, biometriai tervezéssel és értékeléssel is foglalkozunk.


  Részletek
 • 4. Altana Pharma Kft.

  1146 Budapest, Hermina út 17.

  A Gasztroenterológia mellett az egyik meghatározó résztvevővé kívánunk válni a Pulmonológia területén is.Tovább szeretnénk erősíteni termékpalettánkat a fenti két szegmensben: elsősorban saját termékeinkkel, de nem elzárkózva partnercégek termékeinek magyarországi forgalmazásától.Továbbra is fent szeretnénk tartani a gyógyszeripar átlagát meghaladó növekedési ütemünket. Szeretnénk megtartani és tovább növelni magyarországi klinikai fejlesztési tevékenységünket....


  Részletek
 • 5. Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete

  1036 Budapest, Galagonya utca 5.

  Az 1992-ben alapított Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete 30 kutatás és fejlesztés orientált gyógyszeripari vállalatot tömörít Magyarországon, melyek értékben a hazai gyógyszerforgalom 2/3-át adják.


  Részletek
 • 6. Országos "Frédéric Joliot-Curie" Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Kutató Intézet

  1221 Budapest, Anna u. 5.


  Részletek
 • 7. Inparibus Bt.

  1188 Budapest, Damjanich u. 32.


  Részletek
 • 8. Hyd Kutató Fejlesztő Kft.

  1215 Budapest, Deák Ferenc u. 51/a.

  A HYD Kft. 1992-ban alakult és a daganatgyógyászat területén folytat R&D tevékenységet, felhasználva egy originálisan új gyógyszerfejlesztési stratégiát, mely a deutérium (D) depletiora épül. A deutériummegvonás új távlatokat nyit a daganatterápiában és a daganatmegelőzés terén, felkínálva egy teljesen ártalmatlan kezelési módot. Az eljárás nemzetközi szabadalmakkal védett.


  Részletek
 • 9. Sinnex Zrt.

  1037 Budapest, Montevideo utca 3.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak