Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

gyógyszer törzskönyvezése

kifejezésre
1

Gyógyszer törzskönyvezése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. PDP Kft.

  1011 Budapest, Bem rkp. 26.

  A PDP Kft.-t 1991-ben alapították korábban a nemzetközi gyógyszerkereskedelemben dolgozó magánszemélyek.


  Részletek
 • 2. Deco Kft.

  0 , N/A

  A Deco Kft 1997 óta a patikai kommunkáció területén az értékesítési, marketing és PR területeken ajánlja szolgáltatásait megbízói részére.


  Részletek
 • 3. Altana Pharma Kft.

  1146 Budapest, Hermina út 17.

  A Gasztroenterológia mellett az egyik meghatározó résztvevővé kívánunk válni a Pulmonológia területén is.Tovább szeretnénk erősíteni termékpalettánkat a fenti két szegmensben: elsősorban saját termékeinkkel, de nem elzárkózva partnercégek termékeinek magyarországi forgalmazásától.Továbbra is fent szeretnénk tartani a gyógyszeripar átlagát meghaladó növekedési ütemünket. Szeretnénk megtartani és tovább növelni magyarországi klinikai fejlesztési tevékenységünket....


  Részletek
 • 4. Országos Gyógyszerészeti Intézet

  1051 Budapest, Zrínyi u. 3.

  Az Intézet a hatósági gyógyszerellenőrzés országos szerve.


  Részletek
 • 5. Pharmacenter Hungary

  1114 Budapest, Himfy utca 8.

  A Pharmacenter Hungary egy új, tanácsadó gyógyszer-marketing cég Magyarországon. Célunk, hogy munkánkkal mind a külföldi, mind a belföldi gyógyszercégeket segítsük és képviseljük.


  Részletek
 • 6. Qaramed Kft.

  2094 Nagykovácsi, Bakony u. 6.

  Szerződéses alapon gyógyszerek forgalombahozatali engedélyezésének hatósági kommunikációját, termékmenedzselését, vagy akár piacrahelyezését is vállaljuk.


  Részletek
 • 7. Kéri Pharma Kft.

  4000 Debrecen, Bartha Boldizsár utca 7.

  A vállalkozás profilja alakulásakor még egyedülálló tevékenysége kezdetben az orvoslátogatás és a törzskönyvezés volt: olyan készítmények piaci bevezetésében működött közre, amelyek terápiás területükön ma már alapgyógyszernek számítanak. A fejlődés következő lépését az 1994 végéig kiépült saját disztribúciós rendszer jelentette, amely széles körű marketing tapasztalatokra támaszkodva lehetővé tette az önálló importot, a budapesti raktárbázis üzemeltetését és a nagykereskedelmi kapcsolatrendszer kialakításá...


  Részletek
 • 8. ALPHARMA Kft.

  1107 Budapest, Szállás utca 3.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak