Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

gyógyszer külföldről

kifejezésre
1

Gyógyszer külföldről keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Pharmafutár Szolgáltató Bt.

  1021 Budapest, Budakeszi út 1.

  Cégünk szolgáltatása a Magyarországon kereskedelmi forgalomban nem kapható külföldi gyógyszerek beszerzése Ausztriából és Németországból, valamint Németországon keresztul távolabbi országokból is. Tevékenységünk lényege az, hogy a beteg kezelőorvosa által felírt - külföldi gyógyszert rendelő receptet a beteg helyett ausztriai-, illetve németországi gyógyszertárban kiváltjuk.
  Szolgáltatásunk kizárólag magánszemélyek részére
  áll rendelkezésre.


  Részletek
 • 2. Pharma Expressz Európa Gyógyszertár

  1095 Budapest, Soroksári út 6.

  A Pharma Expressz / Európa Patika a külföldi gyógyszerek beszerzésére szakosodott gyógyszertár Budapest központjában. Tevékenységünk a külföldi gyógyszerek magyarországi hozzáférésének európai szintű biztosítása.
  EGYSZERÜ:
  A gyógyszerek telefonon, e-mailen, faxon, de természetesen személyesen is rendelhetők.
  GYORS:
  Magyarországi megrendelőknek -egyedi igény alapján- 2-3 napos előrendeléssel rendelkezésre áll az egész németországi és ausztriai gyógyszerválaszték. Bár tevékenységünk súlypontja e két or...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak