Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

gyógyászati segédeszköz forgalmazó képzés

kifejezésre
1

Gyógyászati segédeszköz forgalmazó képzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Budapesti Szolgáltató- és Kézművesipari Szakképző Iskola

  Budapesti Szolgáltató- és Kézművesipari Szakképző Iskola - Gyógyászati segédeszköz forgalmazó képzés - Tudakozó.hu Budapesti Szolgáltató- és Kézművesipari Szakképző Iskola - Gyógyászati segédeszköz forgalmazó képzés - Tudakozó.hu

  1082 Budapest, Práter utca 31.

  Iskolánk 2003. évben ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját.
  Az iskola 1963-ban létesült a XIII. kerületben, Budapesten a Huba utca 6. szám alatt Ceglédi Mihály igazgató vezetésével.
  Az iskolánk működésére, környezetére nagy gondot fordítunk. Korszerűen felszerelt tantermekben tanlaboratóriumokban, tanműhelyekben oktatunk.
  A színvonalas működés nem valósulhatott volna meg, ha nem kiválóan képzett, szakmájuk iránt elhivatott szakemberek dolgoznának nálunk, illetve a külső szakemberek önzetlenül nem seg...


  Részletek
 • 2. Intermed Plusz Kft.

  2900 Komárom, Mártírok út 11.

  Gyógyászati eszközök, segédeszközök és rehabilitációs termékek kiskereskedelme.


  Részletek
 • 3. Zöld Forrás Gyógyáru és Élelmiszer Nagykereskedés

  1164 Budapest, Lapos köz 18.

  Szolgáltatásaink közé tartozik az éjjel-nappali rendelésfelvétel telefonon, faxon és e-mailen, ingyenes házhoz szállitás Budapesten és az ország teljes területén, postai csomagküldés,szaktanácsadás, újonnan nyiló boltok árukészletének összeállitása.
  Forgalmazott termékeink köre: gyógyhatású készitmények, gyógynövények, teakeverékek, svédcseppek, szirupok, bio-, reform- és funkcionális élelmiszerek, fogyókúrás készitmények,vitaminok, ásványi anyagok, étrendkiegészitők, testépitőszerek, gyógyászati segédeszk...


  Részletek
 • 4. ZSO-KÉ MEDICINA Bt.

  4300 Nyírbátor, Hunyadi utca 4.

  A cég 1996 novemberétől mükődik. Lakossági szolgáltatóként. Gyógyszerek, gyógytermékek, gyógyászati segédeszközők, kötszerek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 5. MEDINKONT Bt

  2500 Esztergom, Petőfi S. u. 45.


  Részletek
 • 6. Támasz-Rehab Kft.

  2600 Vác, Zichy Hippolyt u. 3.


  Részletek
 • 7. S.O.S. Gyógyászati Segédeszköz, Orvosi Műszer, Számítástechnika

  9300 Csorna, Szent István tér 24


  Részletek