Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

gumiburkolat

kifejezésre
1

Gumiburkolat keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Alterra Bau Mérnöki Iroda Kft.

  Alterra Bau Mérnöki Iroda Kft. - Gumiburkolat - Tudakozó.hu

  1105 Budapest, Ihász u. 21/a.

  Cégünk uszodák, strandok, sportpályák generálkivitelezését vállalja. ISO 9002 minősítéssel rendelkezünk. 1105 Budapest, Ihász u. 21/a. Tel: 261-6452, fax: 261-5883 e-mail címeink: varga.norbert@alterrabau.hu, mail@alterrabau.hu


  Részletek
 • 2. Kvaron Kft.

  8542 Vaszar, József Attila u. 15.

  Cégünk burkolatokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Top Trade Export-Import Kft.

  1149 Budapest, Angol u. 77.

  A Top Trade Export-Import Kft. évek óta meghatározó szerepet tölt be az igényes hazai közületi padló- és falburkolatok piacán, megoldásokat kínálva partnereinek a belső burkolatok ideális kialakításához.
  A Top Trade, mint az ALTRO, az AMTICO, az EGE a FLOTEX a VESCOM és az UPOFLOOR szőnyegek és tapéták exkluzív importőre hat jelentős nyugat-európai padlóburkolat-gyártót és egy textil- és viniltapéta-gyárat képvisel Magyarországon. Ezeket - három angol, egy finn, egy dán és egy holland céget - az köti össze...


  Részletek
 • 4. Flexo-Matic Kft.

  7630 Pécs, Buzsáki u. 22.

  Cégünk által gyártott és forgalmazott Flexo-Matic rugalmas járólapok alkalmasak járdák, kerti és utcai diszburkolatok, utak, garázsok, autóparkolók, játszóterek, óvodák, iskolák burkolására. Az építőiparban szigetelésvédelemre, rezgéscsillapításra, zajcsökkentésre stb. alkalmazható. Színe igény szerint választható.


  Részletek
 • 5. Bálint Kert Bt.

  1171 Budapest, Orchidea u. 38.

  Cégünk kertépítéssel, tervezéssel, kivitelezéssel, karbantartással foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Sarok-Kő Kft.

  9022 Győr, MÁV-Teherpályaudvar

  A Sarok-Kő Kft 2004-ben alakult, azzal a céllal, hogy a győri piacon is elérhetővé váljanak a kertépítés, épületburkolás, díszítés kellékei-anyagai egy helyen, széles választékban.

  A forgalmazott márkák, termékek a vevőink lehető legszélesebb körben történő kiszolgálását hivatottak szolgálni. Termékeink széles palettáját kínáljuk kedvező árak mellett igényes minőségben.

  Cégünk célja a Vásárlók igényeinek teljes mértékű kielégítése akár a nagyon kedvező árú termékeinkkel, akár a kiemelkedő minőségű ter...


  Részletek
 • 7. Hemex-Ház Kft.

  1045 Budapest, Istvántelki út 53-55.

  Cégünk a HEMEX KERESKEDELMI KFT. régóta jelen van a magyar építőipari piacon. A felújítási, átalakítási, szakipari és belsőépítészeti munkákon kívül a fő profilja melegpadló burkolatok forgalmazása és kivitelezése, festő ? mázoló, hidegburkolási munkák, valamint estrich, ipari- és betonpadlók készítése.


  Részletek
 • 8. Briosz Bt.

  8800 Nagykanizsa, Batthyány u. 25.


  Részletek
 • 9. Frittman Szőnyegház

  8600 Siófok, Újpiac tér 8.


  Részletek
 • 10. Brendtex Kft.

  1098 Budapest, Dési Huber u. 28.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak