Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

gravírozó

kifejezésre
1 | 2

Gravírozó keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Celconus Kft.

  Celconus Kft. - Gravírozó - Tudakozó.hu Celconus Kft. - Gravírozó - Tudakozó.hu Celconus Kft. - Gravírozó - Tudakozó.hu Celconus Kft. - Gravírozó - Tudakozó.hu Celconus Kft. - Gravírozó - Tudakozó.hu

  2151 Fót, József A. u. 45.

  A Celconus Kft. értékesíti a Roland DG által gyártott professzionális gravírozó és CNC maró modellező és digitalizáló berendezéseket. Műanyag termékek tervezésétől (prototipus) a szerszámozáson keresztül a műanyag tárgyak gyártásáig CELCONUS!


  Részletek
 • 2. Zsolapex Bt.

  Zsolapex Bt. - Gravírozó - Tudakozó.hu Zsolapex Bt. - Gravírozó - Tudakozó.hu Zsolapex Bt. - Gravírozó - Tudakozó.hu Zsolapex Bt. - Gravírozó - Tudakozó.hu Zsolapex Bt. - Gravírozó - Tudakozó.hu Zsolapex Bt. - Gravírozó - Tudakozó.hu Zsolapex Bt. - Gravírozó - Tudakozó.hu Zsolapex Bt. - Gravírozó - Tudakozó.hu Zsolapex Bt. - Gravírozó - Tudakozó.hu

  1185 Budapest, Göbakác u.24.

  Gravírozni annyi, mint megörökíteni valamit...

  Társaságunk 1992 óta működik, azóta stabilan helyt tudott állni a versenyszférában. Jelenleg Pestlőrincen működünk egy kiskereskedelmi egységgel, illetve annak hátteréül szolgáló gravírozó műhelyünkkel, ahol természetesen kiszolgálunk viszonteladókat is, akik nem szívesen foglalkoznak gravírozással, inkább kiadják a megrendeléseiket. Vállalkozásoknak készítünk cégtáblákat, kitűzőket, jelvényeket, egyéb feliratokat rézből, műanyagból.

  Üzletünk és műhelyünk...


  Részletek
 • 3. Gravír Expressz Kft.

  1032 Budapest, Bécsi út 189. I/3.

  ÜZLETEINK:
  DUNA PLAZA: 1135, Váci út 178. Fsz. Telefon: 238-0872
  PÓLUS CENTER: 1152, Szentmihályi út 131. Telefon: 410-5080
  MAMMUT 1.: 1024, Lövőház u. 2-6. II. em. Telefon: 345-8165
  A hét minden napján 9-21 óráig tartunk nyitva.

  SZOLGÁLTATÁSAINK:
  Személyre szóló, egyedi ajándékok gravírozása. Ezer féle tárgyból választhat. A nálunk vásárolt tárgyakba a gravírozás INGYENES! Új szolgáltatásunk az expressz fényképgravírozás és gyűrű gravírozás, amely szintén megvárható.
  CÉGEKNEK NAGYTÉTELBEN ÓRIÁSI ...


  Részletek
 • 4. Merker Kft.

  7622 Pécs, Nagy Lajos király útja 8.

  Az elmúlt tíz évben cégünk immár kizárólagosan minőségi kéziszerszám értékesítéssel, kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik, és több mint 15 márka termékei vásárolható, illetve rendelhető meg üzletünkben.


  Részletek
 • 5. Aka Dekor Kft.

  7623 Pécs, Hargitai u. 2.

  Cégünk dekorációkkal foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Selektív Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1037 Budapest, Bécsi út 267.

  A Selektiv Kft. 1992 óta forgalmazza Magyarországon reprezentatív reklám- és ajándéktárgyait.


  Részletek
 • 7. Hart Color 1992 Kft.

  2141 Csömör, Mogyoródi u. 24.

  A Hart Color 1992. Kft. története:A Hart Color Bt. 1992-ben családi vállalkozásként alakult. Eleinte kizárólag bérmunkában végzett tamponnyomással foglalkoztunk. Ebben az időben egyetlen kisméretű tamponnyomógéppel dolgoztunk. Saját műhelyünk ekkoriban még nem volt, így egy budapesti ipartelepen béreltünk helységet. Mint a legtöbb kisvállalkozás esetében, úgy nekünk is az első egy-két év volt a legnehezebb. Meg kellet tanulnunk a szakmát , szakirodalom és oktatás hiányában , szinte csak magunkra támaszkodha...


  Részletek
 • 8. Callisto Classic Crystal

  2000 Szentendre, Bogdányi u. 22.

  Váradi Vendel Viktornak hívnak. Budapesten születtem 1977-ben, és itt élek azóta is. Véletlenül ismerkedtem meg a szakmával 1999 tavaszán, újsághirdetés kapcsán kerültem egy világhírű ólomkristály-csiszoló, és gravírozó céghez, ahol megismertem, és megszerettem ezt a mesterséget.


  Részletek
 • 9. Trend Elektro Kft.

  1117 Budapest, Dombóvári út 5-7.


  Részletek
 • 10. Vision numeric Hungary

  6725 Szeged, Kolozsvári tér 11.


  Részletek