Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

21 db találat

grafikai szoftver

kifejezésre
1 | 2 | 3

Grafikai szoftver keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kék Duna Tánciskola

  Kék Duna Tánciskola - Grafikai szoftver - Tudakozó.hu Kék Duna Tánciskola - Grafikai szoftver - Tudakozó.hu Kék Duna Tánciskola - Grafikai szoftver - Tudakozó.hu Kék Duna Tánciskola - Grafikai szoftver - Tudakozó.hu

  1074 Budapest, Dohány u. 82. (bejárat a Hársfa u. felől)

  A tánciskola Budapesten, a Blaha Lujza térnél 1999 februárjában nyitotta meg kapuit a táncolni szerető emberek előtt, hogy a táncoktatás méltó helyet találjon itt.

  Szeretettünk volna egy olyan tánciskolát kialakítani, ahová a tánc és tánctanárok, a jó zene, a barátságos, táncolni vágyó emberek, a vidám programok miatt visszavágyik az, aki már egyszer ellátogatott hozzánk. Ahol a közös téma, a tánc kapcsán könnyű új barátokra találni.

  A tánciskola az optimális tánc oktatás érdekének szem előtt tartásáv...


  Részletek
 • 2. Sved Informatikai Rt.

  1143 Budapest, Francia út 36.

  Cégünk az informatika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 3. Projen Kft.

  3525 Miskolc, Kazinczy út 20.

  Tevékenységünk a számítástechnikai szolgáltatások szinte teljes skáláját átfogja. Foglalkozunk különféle számítástechnikai eszközök szervizelésével (garanciális, általánydíjas és eseti javítások), és kis- illetve nagykereskedelmével, valamint forgalmazunk komplett számítógépeket neves gyártóktól és saját összeszerelésű gépeket is igény szerinti konfigurációban. Kereskedelmi tevékenységünk fejlesztése érdekében tervezzük megnyitni webáruházunkat. Minősítéseink: HP Printer Partner, HP Networking Partner, IBM ...


  Részletek
 • 4. Wissen Hungary Kft.

  6724 Szeged, Hétvezér u. 52.

  A Wissen vállalatcsoport 1976 óta van jelen a világ dekorációs piacán.


  Részletek
 • 5. aPLUS Debrecen Számítástechnikai Kft.

  4032 Debrecen, Egyetem sgt. 45.

  Cégünk, az aPLUS Debrecen Kft.megalakulása óta számottevő forgalmat bonyolít le a szoftverkereskedelem piacán. Cégünk külön igény és egyeztetés alapján web alapú alkalmazások fejlesztését is vállalja.


  Részletek
 • 6. NETROPOLIS Számítástecnikai Kft.

  8360 Keszthely, Fodor u. 2.

  Cégünk számítástechnikai termékek kereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 7. Trans-Europe Kft.

  1026 Budapest, Toroczkó u. 4.

  Miért pont szoftver.hu? A "szoftver" angol szó, amit már hosszú ideje használunk magyarul is. A program, illetve programok gyűjtőneve, amelyek nélkül nem is tudnánk mit kezdeni számítógépünkkel. Számuk szinte végtelen, és ha nem rendeznénk őket, bizonyosan elvesznénk a nagy kavalkádban.

  A szoftver.hu pontosan ebben szeretne segítséget nyújtani: az informatikai világ hatalmas adattömegének egy szeletét mutatjuk be a lehető legmélyebben, legalaposabban. E szeletbe tartozik a DTP (grafika, kiadványszerkesz...


  Részletek
 • 8. Codra Kft.

  1119 Budapest, Vahot u. 6.

  A Codra Kft. 1998-tól a Corel Corporation magyarországi forgalmazója, 2000-től magyarországi képviselete. A cég elsődleges célja a Corel termékek hazai képviselete, valamint a viszonteladói hálózat szolgáltatási minőségének javítása, továbbfejlesztése. A piacképviseleti tevékenység mellett szakmai oktatást és szaktanácsadást nyújtunk a grafikai piac számára. A cég 2001-től a Wacom termékek disztibútora. A világszerte ismert minőségi Wacom digitalizáló táblák (tabletek) között a belépő szintű, professzioná...


  Részletek
 • 9. Tremi-Soft Számítástechnikai Szolgáltató Bt.

  1046 Budapest, Kinizsi u. 8.

  Szoftverértékesítéssel és licenszelési tanácsadással foglalkozunk.


  Részletek
 • 10. Delfin Computer Informatikai Zrt.

  Delfin Computer Informatikai Zrt. - Grafikai szoftver - Tudakozó.hu

  6800 Hódmezővásárhely, Szántó K. J. u. 64.

  Cégünk célja számítástechnikai-, informatikai eszközök értékesítésével, szolgáltatásainkkal megfelelni a legszélesebb körű vevői elvárásoknak, igényeknek - kiváló minőségben.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak