Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

gerincfájás kezelése

kifejezésre
1

Gerincfájás kezelése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Doctor Fit Életmód Központ

  Doctor Fit Életmód Központ - Gerincfájás kezelése - Tudakozó.hu Doctor Fit Életmód Központ - Gerincfájás kezelése - Tudakozó.hu

  1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 16. II.emelet 38-as kapucsengő


  Részletek
 • 2. DAVID Gerincklinika

  1124 Budapest, Apor Vilmos tér 8.

  A DAVID Gerincklinika módszertanának segítségével a gerinc-, váll-, nyak-, térd-, és egyéb mozgásszervi panaszok jelentős része a több évtized szakorvosi tapasztalatával kidolgozott speciális gyógytorna révén műtéti beavatkozás nélkül is megszüntethető, illetve megelőzhető. A DAVID Gerincklinika fennállása óta eltelt években vendégeink több mint 80%-ánál elmúlt, vagy nagymértékben enyhült a gerincfájdalom.
  A nemzetközileg elismert DAVID módszertan különlegessége abban rejlik, hogy a gerincoszlop tartóizmai...


  Részletek
 • 3. Bioptron Gyógycentrum Kft.

  1065 Budapest, Nagymező u. 4.

  A Bioptron Gyógycentrum ügyvezetője, dr. Fenyő Márta a BIOPTRON lámpa (polarizált fényterápia) feltalálója. A lehető legnagyobb tapasztalattal, 1990 óta gyógyít a Bioptron Gyógycentrum. Segítségükkel eddig több, mint 25.000 beteg gyógyult meg. Olyan egészségügyi szolgáltatásokat nyújt, melyeket az állami egészségügyben egyáltalán nem találnak meg, illetve nem tudnak elég hatékonyan gyógyítani. LÁMPAVÁSÁRLÁS A GYÓGYCENTRUMBAN: 06-30/9218-290


  Részletek
 • 4. Studio Moderna 2000 Tv-Shop Kft.

  1097 Budapest, Táblás u. 36-38.


  Részletek
 • 5. Rekreáció

  4200 Hajdúszoboszló, Arany János u. 44.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak