Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

24 db találat

geotechnika

kifejezésre
1 | 2 | 3

Geotechnika keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Főmterv Mérnöki Tervező Zrt.

  Főmterv Mérnöki Tervező Zrt. - Geotechnika - Tudakozó.hu Főmterv Mérnöki Tervező Zrt. - Geotechnika - Tudakozó.hu Főmterv Mérnöki Tervező Zrt. - Geotechnika - Tudakozó.hu

  1024 Budapest, Lövőház u. 37.

  Alapítás éve: 1992.
  Cégjegyzékszám: 0110041867.
  Foglalkoztatottak: 290 fő.
  Igényes szakmai munka, korrekt üzleti magatartás, rugalmasság, megbízhatóság ? a tartós kapcsolat építokövei, amelyek lehetové teszik, hogy a FOMTERV a gondolattól a megvalósításig felelos partnere legyen megbízóinak. Az infrastruktúra fejlesztése, a városi környezet átalakítása, a múlt örökségének tisztelete, a természeti környezet védelme napjainkban különös figyelmet igénylo kérdések. Az érzékeny egyensúly fenntartása érdeké...


  Részletek
 • 2. Techno-Wald Kkt.

  Techno-Wald Kkt. - Geotechnika - Tudakozó.hu

  2500 Esztergom, Dobogókői út 78.

  Termékeink a Derozion-2+ és a Geomembrán I-II-III. az OTH-nál bejegyzett védett szabadalmak és ÉME Közúti és Vízűgyi alkalmazási engedéllyel rendelkeznek.
  -A Derozion-2 + hálós megerősítésű gyepnemez két réteg textília közé beépített rashel háló,fűmag és műtrágya keverék, valamint vízmegkötö,tároló elem összetevőkből áll.
  Alkalmas vizes és közúti létesítmények (földművek,rézsűk) burkolására, erózióvédelem céljából, mely funkcióját a rashel hálónak köszönhetöen a beépítés időpontjától betölti.
  Alkalmazhat...


  Részletek
 • 3. Majorterv Bt.- Geotechnika

  Majorterv Bt.- Geotechnika - Geotechnika - Tudakozó.hu

  6723 Szeged, Felső Tisza-part 31-34. F.5.

  A cég 1996-ban alakult a DÉLTERV Kft.-ből kiválva . Jelenleg 4 főállású alkalmazottal dolgozunk. Rendelkezésünkre áll Csongrád megye , Békés megye és Bács-Kiskun megye területére vonatkozóan több mint 5000 db. szakvélemény.


  Részletek
 • 4. Vasi Geotechnika Kft.

  9700 Szombathely, Géfin Gyula út 5.

  Szeretné, ha háza biztos alapokon állna? Hogy a megépítés után ne süllyedjen, repedezzen? Szeretné, hogy házát a dombmozgások ne veszélyeztessék? Szeretné tudni, hogy pincéjét kell-e talajvíz ellen szigeteltetni? Rendeljen tőlünk talajmechanikai szakvéleményt!


  Részletek
 • 5. Geoplan Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

  1114 Budapest, Eszék u. 9-11.

  Cégünk geotechnikai vizsgálatokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Szabó Trans-Sped Kft.

  4100 Berettyóújfalu, Tavasz krt. 16.

  Cégünk szállítmányozással és földmunkával foglalkozik.


  Részletek
 • 7. Vörsas Kft.

  1145 Budapest, Róna u. 209

  A jelenlegi társasági forma 1990-ben jött létre. Foglalkoztatottak száma 36 fő, ebből 11 fő 82,61%-ban tulajdonos, egységében 100% magyar tulajdon.
  1987-ig meghatározó szerepet töltött be a magyarországi játékgyártásban, 6 éven át első négy között volt jegyezve azzal az előnnyel, hogy termékeinek 52 cikkéből 80% mágneses játékot gyártott saját mágnes gyártó technológiai és szerszámgyártási háttérrel.
  Mára fő profilja a gáz-, víz-, csatorna közműrendszerek, valamint a termál és vegyipari vezetékek...


  Részletek
 • 8. Geovil Kft.

  2000 Szentendre, Ady Endre út 44/b.

  A GEOVIL Mérnöki és Közgazdasági Szolgáltató Kft. 1990-ben alakult belföldi magánszemélyek által alapított Korlátolt Felelősségű Társaságként.


  Részletek
 • 9. FTV Geotechnikai, Geodéziai és Környezetvédelmi Zrt.

  1092 Budapest, Knézits u. 12.

  Az FTV Zrt. tevékenységi körei: környezetvédelem, geotechnikai tervezések, talajmechanika, alapozások tervezése, geodéziai munkák, földhivatali munkarészek, telkek egyesítése megosztása, felmérések, kitűzések, ellenőrző mérések, szennyeződések vizsgálata, kármentesítés, környezeti monitoring tervezése, mérése, épületek, utak fotódokumentációs állapotrögzítése, épületek kárvizsgálata, víztelenítések tervezése, támfalak, földművek tervezése, geodézia, generáltervezés, generálkivitelezés, alapok megerősítés te...


  Részletek
 • 10. Naturaqua Környezetvédelmi Tervező és Szolgáltató Kft.

  1031 Budapest, Nánási út 65. I. emelet

  A NATURAQUA Kft. egy környezetvédelmi szaktanácsadó, kutató, tervező és szolgáltató cég, amelyet 1995. decemberében alapítottak az 1992. óta működő NATURAQUA Betéti Társaság utódjaként. Jelenlegi létszám: 2 fő tulajdonos, 9 fő alkalmazott.
  A NATURAQUA Kft. rendelkezik a 12/1996.(VII.4) KTM rendelet szerinti teljeskörű környezetvédelmi felülvizsgálat végzésére vonatkozó jogosultsággal.
  A környezetvédelmi feladatok elvégzéséhez saját fúró, mintavevő, szivattyú és talajvíztisztító eszközállománnyal, talajn...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak