Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

gazdasági szolgáltatás

kifejezésre
1

Gazdasági szolgáltatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Berekböszörmény Község Önkormányzata

  Berekböszörmény Község Önkormányzata - Gazdasági szolgáltatás - Tudakozó.hu Berekböszörmény Község Önkormányzata - Gazdasági szolgáltatás - Tudakozó.hu Berekböszörmény Község Önkormányzata - Gazdasági szolgáltatás - Tudakozó.hu Berekböszörmény Község Önkormányzata - Gazdasági szolgáltatás - Tudakozó.hu Berekböszörmény Község Önkormányzata - Gazdasági szolgáltatás - Tudakozó.hu Berekböszörmény Község Önkormányzata - Gazdasági szolgáltatás - Tudakozó.hu Berekböszörmény Község Önkormányzata - Gazdasági szolgáltatás - Tudakozó.hu Berekböszörmény Község Önkormányzata - Gazdasági szolgáltatás - Tudakozó.hu Berekböszörmény Község Önkormányzata - Gazdasági szolgáltatás - Tudakozó.hu Berekböszörmény Község Önkormányzata - Gazdasági szolgáltatás - Tudakozó.hu

  4116 Berekböszörmény, Köztársaság tér 1.

  A 4565 ha területű község Hajdú-Bihar megye délkeleti csücskén, Biharkeresztestől 10 km-re délre, közvetlenül a román határ szomszédságában található. A település vasútvonallal nem rendelkezik, a legközelebbi vasútállomás Biharkeresztesen található.
  Műemlékeink: református műemléktemplom, Csáky udvarház.

  8-12


  Részletek
 • 2. Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft.

  Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Gazdasági szolgáltatás - Tudakozó.hu Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Gazdasági szolgáltatás - Tudakozó.hu Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Gazdasági szolgáltatás - Tudakozó.hu

  1134 Budapest, Váci út 39.

  A Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. 1992 óta van jelen a tanfolyam- és konferenciaszervezési, felnőttképzési piacon.
  Cégünk akkreditált felnőttképzési intézmény, akkreditációs számunk: 0232.
  1999. decemberében vezettük be minőségirányítási rendszerünket, melyet 2002. júliusában már az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsíttattunk.
  Alapító és minősített tagjai vagyunk a Felnőttképzők Szövetségének. Tagjai vagyunk a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, valamint a Közgazdasági ...


  Részletek
 • 3. Érdi Ipartestület

  2030 Érd, Alispán u. 8.

  Az Érdi Ipartestület 6 település: Érd, Diósd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Pusztazámor vállalkozóinak önkéntes gazdasági, társadalmi érdekképviseleti szerve.


  Részletek
 • 4. Forever Home Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Szolgáltató és Kereskedelmi Bt

  3600 Ózd, Brassói u. 2.

  Elindult a Borsodi Aukció, Magyarország legújabb aukciós háza, mely a www.borsodi-aukcio.hu oldalon érhető el.
  Hisszük, hogy az emberek alapvetően becsületesek és ezt várják el a másik féltől is. Az oldal regisztrációs- és tagértékelési rendszerével egy önmagát kontrolláló közösség kialakulását segíti elő. Kérjük, hogy Ön is ezen elvek szerint legyen jelen oldalainkon, és ha bármi ezzel ellenkezőt tapasztal, jelezze ügyfélszolgálatunknak.


  Részletek
 • 5. Hidasfa Kft.

  7696 Hidas, Madách I. u. 6.

  Szolgáltatásaink:
  -épületasztalosipari termékgyártás
  -épületasztalos szerkezeti szerelés,
  -fatömegcikk gyártása,
  -építési anyag termékek,
  -számviteli tevékenység,
  -adószakértői tevékenység,
  -közvélemény kutatás,
  -üzletviteli tanácsadás,
  -gazdasági szolgáltatás,
  -felnőttoktatás


  Részletek
 • 6. Pipeline Épületgépész Tervező Kft.

  3100 Salgótarján, Báthory István. u. 4.

  Társaságunk 1990 április 10-én alakult és 1990. június 1-énkezdte épületgépész tervezői tevékenységét a térségben folyó vezetékes gázprogram és kapcsolódó fűtés-rekonstrukciós munkák megvalósításában.
  Szolgáltatásaink megyén kívül 1991-től váltak ismertté.
  Az elmúlt esztendőkben épületgépészet teljes területét átölelőtervezési munkák sorát készítettük el országszerte,megrendelőink teljes megelégedésére.
  1998 évtől épületgépészethez kapcsolódó szoftverfejlesztéssel is foglalkozunk. Elkészült és forgalomba...


  Részletek
 • 7. Bem Lakásszövetkezet

  9700 Szombathely, Váci Mihály u. 16.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak