Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

gazdasági átvilágítás

kifejezésre
1

Gazdasági átvilágítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Rezidentura Információszerző, Magánnyomozó és Oktatási Kft.

  Rezidentura Információszerző, Magánnyomozó és Oktatási Kft. - Gazdasági átvilágítás - Tudakozó.hu

  1113 Budapest, Dávid Ferenc u. 2/a

  Vállalkozásunk hosszabb ideje eredményesen működő cég, amely a magánnyomozói tevékenység területén is szakosodott.

  Az iroda két magánszemély tagja szakirányú felsőfokú, egyetemi végzettségüket több évtizedes szakmai tapasztalatukkal bővítették az információszerzés, elsősorban a titkos nyomozati munka területén. Az ügyfeldolgozás során jelentős segítséget nyújt az igazolhatóan megszerzett pszichológusi, bölcsész-tanári diploma is.

  Munkánkat úgy szerveztük, hogy képesek vagyunk határainkon túl is különl...


  Részletek
 • 2. Signator Könyvvizsgáló és Gazdasági Tanácsadó Kft.

  8200 Veszprém, Radnóti M. u. 2.

  A Signator Audit Kft., mint jogi személy könyvvizsgálói tevékenységre jogosító engedéllyel rendelkezik, (kamarai nyilvántartási szám 000753), amely pénzintézetekre és költségvetési szervekre is kiterjed.

  Munkamódszerünket a preventív ellenőrzések és az ezt szolgáló folyamatos gazdasági tanácsadás jellemzi. Ellenőrzéseink a klasszikus könyvvizsgálat mellett, valamennyi adónem vizsgálatára is kiterjednek. Évközi vizsgálataink az esetleges hibák megszüntetését még az éves beszámoló elkészítése előtt lehetőv...


  Részletek
 • 3. Szakértő Gazdasági Tanácsadó Kft.

  1075 Budapest, Károly krt. 3/a


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak