Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

74 db találat

gazdaságfejlesztés

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Gazdaságfejlesztés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Győri Nemzetközi Ipari Park Kft.

  Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. - Gazdaságfejlesztés - Tudakozó.hu Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. - Gazdaságfejlesztés - Tudakozó.hu Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. - Gazdaságfejlesztés - Tudakozó.hu Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. - Gazdaságfejlesztés - Tudakozó.hu Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. - Gazdaságfejlesztés - Tudakozó.hu Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. - Gazdaságfejlesztés - Tudakozó.hu

  9027 Győr, Gesztenyefa u. 4.

  Teljes infrastruktúrával ellátott területek értékesítése beruházók részére; gyors és rugalmas helyhatósági ügyintézés; tisztázott tulajdonviszonyok; ipari ingatlanhasznosítás.
  Közép-Európa első működő ipari parkja 1992. őszén nyílt meg Győrben, Nyugat-Magyarország központjában, három ország (Magyarország, Ausztria, Szlovákia) találkozópontján.
  A kormány tárcaközi bizottsága 1997-ben pályázatot írt ki "ipari park" cím elnyerésére. A Győri Ipari Park, amely ekkor már jelentős eredményeket mutatott fel, az ...


  Részletek
 • 2. Hungaroholding Consulting Zrt.

  Hungaroholding Consulting Zrt. - Gazdaságfejlesztés - Tudakozó.hu

  1134 Budapest, Klapka utca 11.

  A Hungaroholding Consulting Rt. 1998-ban a hazai befektetők tulajdonában álló WALLIS Rt. befektetési tanácsadó részlegének önállósulásával jött létre, alaptevékenysége a pénzügyi-gazdasági tanácsadás.
  A Hungaroholding Consulting Rt. az alábbi szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére:
  Gazdálkodó szervezetek működésével kapcsolatos tanácsadás
  Privatizációs tanácsadás
  Pénzügyi tanácsadás
  Reorganizáció
  Befektetési tanácsadás
  Önkormányzatok részére pénzügyi-gazdasági fejlesztési tanácsadás
  Té...


  Részletek
 • 3. Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

  4025 Debrecen, Petôfi tér 10.

  A cég érdekképviselettel, valamint gazdaságfejlesztéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Gondoldó Kft.

  7623 Pécs, Tompa M. u. 38.

  Cégünk könyveléssel, vállalkozásfejlesztéssel,pályázatírással és tanácsadással foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Ország Közepe Önkormányzati Társulás

  2370 Dabas, Szent István út 67.

  A társulás elsődleges célja Dabas vonzáskörzetére fejlesztési stratégiák és programok kidolgozása, ezek képviselete országos, regionális, megyei szervezetekben, kormányzati, megyei programokban.


  Részletek
 • 6. Accenture Kft.

  1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.

  Cégünk piacvezetője, építője és tervezője kíván lenni az új gazdaságnak, olyan fejlesztéseket eszközölve, amelyek javítanak az emberek munkamódszerein és életmódján.


  Részletek
 • 7. Nemzetközi Gazdaságfejlesztési Kht.

  1143 Budapest, Hungária krt. 72-76.

  Az alapítók abból a célból hozták létre a közhasznú társaságot, hogy munkájával támogassa kétoldalú gazdasági kapcsolatok fejlődését, elősegítse a magyar export fokozott növekedését az Oroszországi Föderációba.


  Részletek
 • 8. Starttax Kft.

  2600 Vác, Zichy H. u. 12.

  Szolgáltatásaink körét az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítettük, így a cégképviselet, könyvelés mellett régóta foglalkozunk bérszámfejtéssel, adótanácsadással. Mindig is igyekeztünk a családias hangulat megőrzésére, ezért ügyfeleinknek gyakran adunk szóban, beszélgetés közben gazdasági- vagy vezetési tanácsokat. Mindezt ingyen, és nem ?stopperrel a kezünkben?, hiszen a mi érdekünk is, hogy megbízóink sikeresek legyenek. Az sem ritka eset, hogy mi magunk hozunk össze cégeket, akik utána üzleti partn...


  Részletek
 • 9. Ipari Park Szarvas

  5540 Szarvas, Szabadság u. 25-27.

  A Szarvasi Ipari Park az önkormányzat által ipari területté nyilvánított belterületen helyezkedik el, a várostól keletre, a Békéscsaba irányába kivezető 44-es főútvonal mentén. A közúti és vasúti megközelíthetőség viszonylag jónak mondható.


  Részletek
 • 10. Magyar Agrárkamara

  1119 Budapest, Etele út 57.

  A Magyar Agrárkamara közfeladatokat ellátó, jogi személyiséggel rendelkező, országos hatáskörű köztestület. Jelenlegi tevékenységét az 1999. évi XXI. törvény alapján végzi.


  Részletek