Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

galvanikus horganyzás

kifejezésre
1

Galvanikus horganyzás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. A.G.T. GALVÁN Kft.

  A.G.T. GALVÁN Kft. - Galvanikus horganyzás - Tudakozó.hu A.G.T. GALVÁN Kft. - Galvanikus horganyzás - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.agt.hu

  Az A.G.T. Galván Kft 2001-ben alakult családi vállalkozás. A korábbi gép-, gépalkatrész gyártó és tervező vállalkozásunk kiegészítéseként hoztuk létre, korábbi vállalkozásunk tevékenységi körének megtartása mellett. Telephelye Győr, Puskás Tivadar u. 41. szám alatt, a város egyik iparterületén található. Napjainkra a fő tevékenységünk a fém-felületkezelés lett. Az üzemi épületben megfelelően kiépített feltételek mellett történik a felületkezelés. Jelenleg galvanikus horgany-, cinkfoszfát-, cinknikkel bevonatok valamint vegyi és melegbarnítás készítését tudjuk elvégezni. A technológiai sorok képesek a felületkezelés minden fázisát - a tisztítástól a kész felületek védelméig - kiváló minőségben teljesíteni. Ahhoz, hogy jó minőségű, a vevők igényeit felülmúló szolgáltatást nyújtsunk, bevezettük és működtetjük az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány alapján kidolgozott minőségirányítási rendszert. Üzemünk 2008 év végéig folyamatos műszakrendben dolgozott. Jelenleg normál, hétfőtől-péntekig három műszakos munkarendben üzemelünk. Természetesen vevőink igénye szerint akár teljes héten át tudunk vevőink szolgálatában állni. Áruátvétel és árukiadás alapvetően hétfőtől-péntekig 06:00-16:00-ig történik. Előzetes egyeztetés alapján ettől eltérő időpontokban is állunk vevőink rendelkezésére.

 • 2. KRIS & KRIS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  KRIS & KRIS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Galvanikus horganyzás - Tudakozó.hu KRIS & KRIS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Galvanikus horganyzás - Tudakozó.hu KRIS & KRIS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Galvanikus horganyzás - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.krisandkris.hu

  A KRIS & KRIS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1992. év végén alakult családi vállalkozásként.

  A Kft. az alapítását követően húsfeldolgozással, hús és húskészítmény értékesítéssel kezdett foglalkozni.
  1995-ben készült el és kezdte meg működését a húsfeldolgozó üzemrész.
  1999-ben új telephelyen a tevékenységi körünk kibővült a bevásárlókocsik javítási és karbantartási munkáival.
  2005-ben kiépítésre került a galvanizáló üzemrész.
  2010. decemberében átadásra került a porfestő üzemrész.

  Kapacitásunkat dinamikusan tudjuk növelni és a megrendelőink igénye szerint átcsoportosítani. Rövid határidővel teljesítjük a megrendeléseket, a vállalási határidőt minden körülmények között betartjuk.

  Galvanizálás:
  Horgany bevonatot a megrendelő igénye szerinti az alap rétegvastagságtól eltérő vastagságban is tudjuk készíteni. A horgany bevonatot kék színre tudjuk passziválni.
  A felületkezelő üzemben galvanikus horgany bevonat készítését tudjuk vállalni.
  Társaságunk felkészültségéből és felszereltségéből adódóan szolgáltatásait az ipar azon szereplőinek kívánja nyújtani, akik magas minőségi követelményeket támasztanak. Elsősorban függesztett kivitelű alkatrészek bevonatolására vagyunk felkészülve. A maximális méret: 1850*750*1000 mm.
  A munkadarab a galván soron emberi kéz érintése nélkül darupályán kerül mozgatásra a meghatározott technológiai sorrend szerint. A végtermék magas színvonalú minőségét az alkalmazott legkorszerűbb technológiával garantáljuk.

  Porfestés:
  A festés műanyagbázisú festékpor felhasználásával elektrosztatikus szórás felhordással kerül végrehajtásra, a megrendelő által kért mikron rétegvastagságban, beégetéssel. Az árumozgatás a festési művelet teljes szakasza alatt konvejorpályás anyagmozgatással történik.
  A beégető kemence mérete: h: 3500 mm, sz: 1200 mm, m: 1800 mm

  Bevásárlókocsi felújítás:
  Az évek alatt egyre több tapasztalatra, tudásra tettünk szert a bevásárló kocsik felújítása folyamán, illetve az elvégzett fejlesztések eredményeképpen egyre jobb minőségű munkát tudunk biztosítani a megrendelők számára.

 • 3. MMG Műszergyártó Kft.

  Weboldal: http://www.mmgszek.hu

  Cégünk mechanikus és elektromechanikus termékek gyártásával foglalkozik. A tevékenységhez szükséges alkatrészgyártó, felületkikészítő és szerelési technológiákkal rendelkezünk, amelyet szerszámgyártó és hőkezelő tevékenység is támogat.

 • 4. Varga Speciál Kft

  Weboldal: http://www.vargaspecial.hu

  Cégünk jogelődeivel együtt, 1991-ben fóti székhellyel és budapesti telephellyel kezdte meg felületkikészítési, galvanizálási tevékenységét.

  Kezdetben a Medicor Rt. Jász utcai galvánüzemét béreltük. A Medicor munkák mellett bérgalvanizálással is kezdtünk foglalkozni. Jelenleg már 175 cégtől kaptunk megbízásokat,
  és a lakosság részére is végzünk felületkezelési szolgáltatást.

  Időközben telephelyet változtattunk, majd 1998-ban megvásároltuk a Budapest XIII. ker. Szent László u. 60-64 szám alatt lévő galvánüzemet.

  Üzemünkben a TEÁOR 2562'08 sz. fémmegmunkálás tevékenységen belül nikkelezési, horganyzási, foszfátozási és rozsdamentes acél pácolási technológiát végzünk.

  Minőségbiztosítási rendszert működtetünk, rendelkezünk telepengedéllyel és környezetvédelmi működési engedéllyel.

  Cégünk vezetése és munkatársai elkötelezettek az igényes és minőségi munka mellett, célunk megrendelőink magas szintű kiszolgálása.

  Vezetőségünk:

  Ügyvezető igazgató: Varga Ervin okl. gépészmérnök, gazdasági mérnök, cégtulajdonos
  Minőségbiztosítási és
  laboratórium vezető: Vargáné Szekér Zsuzsa technikus, cégtulajdonos
  Üzemvezető: Gulyás Sándorné vegyésztechnikus

  TERMÉKEINK
  Horganyzás:
  kék, sárga, olivzöld, fekete és Cr VI mentes passziválás
  Kék passziválás Sárga passziválás Olív zöld passziválás Fekete passziválás
  Nikkelezés, Foszfátozás, Rozsdamentes acél pácolás
  Függesztett Ni + Cu Dobos Ni + Cu Cinkfoszfát
  Gyémánt és CBN szerszámok
  Tűreszelők Csapos csiszolókorongok Műhelyreszelők


  REFERENCIÁINK:

  ABF Kft. BKV Zrt.

  Yorkshire Fittings Kft. Mediso Kft.

  Mediagnoszt Kft. Ferdinand Gross Hungary Kft.

  D&H Metal Kft. Müforg Kft.

  ALCOA-Köfém Kft. Dension Kft.

  Német Vasipari Kft. Izso Kft.

  Würth Kft. Nivelco Zrt.

  Metall-Techno Kft. Cs.M.Bt.Ker. Szolg. Kft.

 • 5. Villanymotor Kft.

  Cégünk villanymotorok tekercselésével, javításával, forgalmazásával, valamint galvanizálási szolgáltatásokkal áll rendelkezésére meglévő és leendő partnereinek.

 • 6. IKARUS GALVÁN Kft.

  Weboldal: http://www.ikarusgalvan.hu

 • 7. Laron Kft.

  Cégünk felületkezeléssel, galvanizálással, fémvázas bútor készítésével foglalkozik.

 • 8. Sára Galvántechnikai Kft.

Kapcsolódó kulcsszavak