Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

26 db találat

gázvezeték építése

kifejezésre
1 | 2 | 3

Gázvezeték építése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Adonyi Gépészeti és Szolgáltató Kft.

  Adonyi Gépészeti és Szolgáltató Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu Adonyi Gépészeti és Szolgáltató Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu Adonyi Gépészeti és Szolgáltató Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu Adonyi Gépészeti és Szolgáltató Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu Adonyi Gépészeti és Szolgáltató Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu Adonyi Gépészeti és Szolgáltató Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu Adonyi Gépészeti és Szolgáltató Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu Adonyi Gépészeti és Szolgáltató Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu Adonyi Gépészeti és Szolgáltató Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu Adonyi Gépészeti és Szolgáltató Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu

  1174 Budapest, Ferihegyi út 267.

  Jelenleg az alapozási szakaszba érkezett cégünk eddigi legnagyobb beruházása, 283 lakásból és 5.200 m2˛ alapterületű minden igényt kielégítő vásárcsarnokból álló komplexum megépítése. Ezzel a beruházással kerületünk fejlődését kívánjuk szolgálni mindenki megelégedésére.


  Részletek
 • 2. Kres-bau Kft.

  Kres-bau Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu Kres-bau Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu Kres-bau Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu

  1044 Budapest, Váci út 30.

  Cégünk földmunkákkal foglalkozik: bontással, nagytömegű mélyépítéssel, illetve nagytömegű szóródó áru szállításával.


  Részletek
 • 3. Brúnó-Ép Kft.

  Brúnó-Ép Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu Brúnó-Ép Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu

  6500 Baja, 11842/19Hrsz.

  Cégünk kezdetben gázvezeték építéssel foglalkozott, amit technológiával és földmunkával együtt végeztünk, mintegy 350-400 km-en. Jártasságot szereztünk a Kábel TV és a telefonkábel fektetésben is.

  2000. novemberében lehetőségünk nyílt szennyvízcsatorna-építésének munkálatába is belefolyni. Ezután cégünk fő profilja is ez lett. Fejlődésünket tükrözi, hogy 2002-ben Kft-vé alakultunk, mely precíz, minőségi munkánknak köszönhető, amit mind a megrendelői, mind a lakossági visszajelzések is megerősítenek.

  ...


  Részletek
 • 4. Banu-Szer Kft.

  Banu-Szer Kft. - Gázvezeték építése - Tudakozó.hu

  4400 Nyíregyháza, Vasgyár u. 14.

  Cégünk 10 éve tevékenykedik a gázipar területén. A gázvezeték építéstől a gázkészülék javításától a forgalmazásáig, nyomásszabályzóktól a konyhai berendezésektől az épületgépészeti tevékenységig bezárólag állunk rendelkezésére! Partnereink: polgármesteri hivatalok, MOL Rt., Kalevala Kft., Stragbag Kft., Otek Kft., Ref. Hotel Európa, Rolling Rock, stb.


  Részletek
 • 5. Vasi Tóbi Építőipari Kft.

  9793 Narda, Petőfi S. u. 19.

  Cégünk takarítással, duguláselhárítással, víz-, gázszereléssel és háztartási gépek értékesítésével foglalkozik. Speciális termékek: Lux porszívó, levegőtisztító termékbemutatókkal!


  Részletek
 • 6. Keviépszer Kft.

  4034 Debrecen, Vágóhíd u. 18.

  Társaságunk a gáz és olajipar területén a vezetéképítési feladatok kivitelezésébe 1984-ben - akkor még a Keviép Vállalat építésvezetőségeként - kapcsolódott be.

  1991. decemberében Keviépszer Kft. Néven önálló társasággá szerveződött a Keviép és az építésvezetőség műszaki állománya tulajdonosi szerkezettel. Jelenleg a Keviép

  50 % -ban tulajdonosa a társaságnak, a másik 50 % 4 fő magánszemély tulajdona, akik a társaság vezető alkalmazottai. Társaságunk felépítését az alá...


  Részletek
 • 7. TervMester Bt.

  1191 Budapest, Kosárfonó u. 12.

  Szolgáltatásainkkal teljes mértékben le kívánjuk fedni a kivitelezési folyamatot, a megépített rendszer átadásán túl a karbantartáson keresztül a szervizfeladatokig.


  Részletek
 • 8. Unigép Kft.

  8360 Keszthely, Rákóczi F. u. 3.

  Cégünk mélyépítési munkákat vállal.


  Részletek
 • 9. Zs. M. Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  2072 Zsámbék, Bicskei út 4.

  Üzletünk vas-műszaki cikkek és szerelvények teljes kínálatával, kisgépek kölcsönzésével, hitelügyintézésével, üzembehelyezésével, szervizelésével, továbbá magas- és mélyépítési munkálatok tervezésével és kivitelezésével áll minden kedves vásárló rendelkezésére.


  Részletek
 • 10. Komfort House Kft.

  6000 Kecskemét, Mária krt. 3.

  Cégünk teljeskörű épületgépészeti tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak