Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

37 db találat

gázipar, gázszolgáltatás

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Gázipar, gázszolgáltatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. Baráth-Gáz Kft

  2800 Tatabánya, Árpád u. 40.

  Cégünk a gáziparban tevékenykedik.


  Részletek
 • 12. Amiko-Jahnke

  1163 Budapest, Cziráki u. 26-32.

  Cégünk vegyipari termék- és gázkereskedelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 13. Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft.

  1101 Budapest, Pongrác út 15/a.

  A Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft gázipari készülékek forgalmazását 1991-ben kezdte el. Divízióként elért sikereinknek köszönhetően a világ legnagyobb magasnyomású alumínium palackgyártójának, a Luxfer Gas Cylinders Co LTD. Nottingham UK. angliai cégnek 1994-től látjuk el a közép- és kelet európai képviseletét.. 2002-től önálló Kft.-ként állunk vevőink, üzletfeleink rendelkezésére, azzal a céllal, hogy még magasabb színvonalú kiszolgálást biztosítsunk a részükre. Ezt a minőséget és gyorsaságot segí...


  Részletek
 • 14. Spiderweb Bt.

  0 , N/A

  A gázszolgáltató ipar és nagyfogyasztók részére kínáljuk az angol Technolog Ltd. elektronikus müszereit, rendszereit. Emellett az Internet szolgáltatói tapasztalatainkat, tudásunkat szeretnénk átadni a kisvállalkozásoknak, egyéneknek, akik élni kívánnak az Internet nyújtotta elönyökkel, lehetöségekkel.


  Részletek
 • 15. DKG-EAST Zrt.

  8800 Nagykanizsa, Vár út 9.

  A DKG-EAST Rt. keretein belül több száz dolgozó fejleszt, termel és értékesít gáz- és olajipari berendezéseket az egész világ számára. Tevékenységi körébe tartozik a kőolaj- és földgázkutatás, -termelés, -szállítás, -feldolgozás, valamint eszköz- és szerszámigényének kielégítése.


  Részletek
 • 16. Gasorg Kft.

  1112 Budapest, Beregszászi u. 48/a fszt. 3.

  A GASORG Kft. jogelődje 1983-ban alakult, 1992-től mint Kft. működik. A társaság fő tevékenységi területei: gázipari tervezés, tanulmányok készítése, PB gáztartályok telepítése, számítástechnikai rendszerfejlesztés.


  Részletek
 • 17. ÉGÁZ -DÉGÁZ ZRt.

  6724 Szeged, Pulcz u. 44

  Az Égáz-Dégáz Zrt. fő tevékenységét a földgázszolgáltatás határozza meg, ebből származik árbevételének 97%-a.

  A társaság tevékenységét 8 kirendeltségen és 17 ügyfélszolgálati irodán keresztül látja el.
  Társaságunk legfontosabb céljai közt szerepel az ügyfelek minél magasabb színvonalú kiszolgálása. Ezt segíti a több mint harminc éves jelenlét a hazai piacon, illetve a Gaz de France csoport nemzetközi tapasztalati és infrastrukturális háttere. Úttörőnek számítunk a magyar piacon a földgáz alternatív felh...


  Részletek
 • 18. Messer Hungarogáz Kft.

  ,

  A Messer-csoport, mint az ipari gázok és az ezekkel kapcsolatos rokon technológiák szállítója nemzetközi méretekben, de a Messer Hungarogázon keresztül Magyarországon is a legismertebb nevekhez tartozik.


  Részletek
 • 19. Fiorentini Hungary Kft.

  1103 Budapest, Gergely utca 83.

  Célunk a jövoben is csak az lehet, hogy vevoink maximális kiszolgálását biztosítsuk, az adott minoséghez képest termékeinket és szolgáltatásainkat a legalacsonyabb áron kínáljuk, és tevékenységünket a fokozatos, de szelíd növekedés mellett végezzük. Sikerünk záloga munkatársaink cégünk iránt tanúsított elkötelezettsége, és az a csapatszellem, amelynek jegyében minden egyes kollégánk tevékenykedik.


  Részletek
 • 20. SIAD HG Kft.

  3527 Miskolc, Zsigmondy u. 38.

  Hegesztéshez és ipari felhasználáshoz korszerű, 200 bar-os palackokban kínálunk: Oxigén, Acetilén, Széndioxid, Argon és Nitrogén gázokat.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak