Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

frissbeton

kifejezésre
1

Frissbeton keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. DBK-Földgép Építés Kft.

  DBK-Földgép Építés Kft. - Frissbeton - Tudakozó.hu DBK-Földgép Építés Kft. - Frissbeton - Tudakozó.hu DBK-Földgép Építés Kft. - Frissbeton - Tudakozó.hu

  1181 Budapest, Zádor u. 4.

  A Duna Beton és Kavics Kft. mosott, osztályozott anyagból gyárt 5 frakciós szerkezetű készbetont, számítógép által vezérelt keverőrendszerrel folyamatosan, kiváló minőségben. Útterelő elemeket gyártunk, forgalmazunk és bérbeadunk.


  Részletek
 • 2. Betontransz 2000 Kft.

  2400 Dunaújváros, Béke tér 3.

  Társaságunk 1991-ben alakult a 26.sz. Állami Építőipari Vállalat valamint hat magánszemély részvételével. A 80%-os állami tulajdon 1993-ban került az alapító magánszemélyek tulajdonába. A KFT-nek jelenleg három magánszemély tulajdonosa van. A vállalkozásunk ügyvezetője a 80-as évek elején került az akkor még állami tulajdonban lévő gyárba és ettől kezdve töretlenül irányítja azt.
  Vállalatunk fő tevékenysége transzportbeton gyártás, ennek keverődobos mixer gépkocsikkal valamint billenőplatós tehergépkocsikk...


  Részletek
 • 3. BETONIP Betonipari Gyártó és Szolgáltató Kft.

  1037 Budapest, Bécsi út 343.

  A Betonip Kft. betongyártással, készbeton szállítással foglalkozik. Megrendelés: 387-9051; 30/302-7342.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak