Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

37 db találat

forgalomtechnika

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Forgalomtechnika keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. Fa-Forg-Tech Hungária Kft.

  3989 Mikóháza, Fedor Tanya 1/a.

  A Fa-Forg-Tech Hungária Forgalomtechnikai és Kereskedelmi Korlátolt felelősségű társaság 2002. áprilisában alakult és rövid időn belül meghatározó piaci szereplővé vált a közúti jelzőtáblák gyártása területén. Köszönhető mindez annak, hogy másoktól eltérően alaplemezként fenol műgyanta film bevonatú nyírfa rétegelt lemezt alkalmazunk. Ez a természetbarát alapanyag számos jó tulajdonsággal rendelkezik és kiküszöböli a horganyzott lemez alapú táblák hátrányait. Az elmúlt időszakban bővítettük társaságunk tevé...


  Részletek
 • 12. Stereo Vision Kft.

  1048 Budapest, Nádasdy K. u. 34.

  Célunk olyan innovatív tartalmú szoftverek előállítása, melyek 3D és 2D képeket észlelő szenzorok intelligens vezérlését.


  Részletek
 • 13. Varpex Építőipari Rt.

  1037 Budapest, Csillaghegyi út 13.

  Részvénytársaságunk alapvetően infrastruktúrális létesítmények - út-, mély- és közműépítési, környezet- és zöldfelület rendezési munkák - kivitelezésére, fővállalkozás szintű szervezésére szakosodott vállalkozás. Megtartva a kezdeti sikereket meghozó kertészeti és környezetrendezési tevékenységünket, ma már önállóan pályázunk és szerződünk magasépítési és generálkivitelezői munkákra.


  Részletek
 • 14. Kollektor 97 Bt.

  4034 Debrecen, Vadliba u. 51.

  Napenergia hasznosítására berendezéseket készítünk és telepítünk akár hőtermelés, akár villamos áram termelés céljára.
  Másik főtevékenységünk közúton végzett munkák jelzésére szolgáló forgalomirányító és terelő villogók, sorvillogók és félútelzárók készítése. Bővebb információt weblapunkon talál.


  Részletek
 • 15. Négy P Bt.

  1012 Budapest, Kuny Domokos utca. 17.

  Cégünk műszaki, környezetvédelmi tervezéssel és szakértéssel foglalkozik főtevékenységként..


  Részletek
 • 16. Centrál Bt.

  Centrál Bt. - Forgalomtechnika - Tudakozó.hu

  4002 Debrecen, Bellegelő Kert 36

  Társaságunk forgalomtechnikai kivitelezéssel, közúti jelzőtáblák és reklámtáblák gyártásával, és burkolati jel festéssel foglalkozik. Többek között táblaüzemünk is működik Nyírmihálydiban és Debrecenben a Bellegelő kert 36.-ban. E-mail cím: forgalomtechnika@centralbt.hu


  Részletek
 • 17. Caleid Kft.

  1139 Budapest, Teve u. 51/a.

  A Caleid Kft. 1995-ben alakult, budapesti székhelyű vállalat. A több éves múlt biztosítja a szakmai felkészültséget, és a sikeres működést.
  Vevőink magasabb szintű kiszolgálásáért cégünknek minőségtanúsítása van a nemzetközi EN ISO 9002 szabvány szerint. Ennek köszönhetően ma egy jól működő, minden szempontból hasznos minőségbiztosítási rendszert tudhatunk magunknak.
  Célunk az ideiglenes forgalomterelő eszközök kihelyezésével elérhető teljes biztonság szolgáltatása a közterületen dolgozó vállalatok részé...


  Részletek
 • 18. Bakony Plastiroute Kft.

  8400 Ajka, Ibolya utca 2.

  A Bakony Plastiroute Kft. 1991.-ben alakult a veszprémi Igazgatóság Forgalomtechnikai csoportjából. Alkalmazottaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, mely alapján ajánljuk közútkezelők, közületek és magénszemélyek részére, az ország egész területén igénybevehető szolgáltatásainkat.


  Részletek
 • 19. Suni Service Universal Kft.

  1105 Budapest, Kelemen u. 25.

  Cégünk 1989. évi megalapítása óta több üzletágban végez import képviseleti ill. nagy- és kiskereskedelmi tevékenységet.

  A KERT- és TÓÉPÍTÉSI ill.
  KERTTECHNIKAI - KERTÁPOLÁSI ANYAGOK - ESZKÖZÖK

  kereskedelmét 1997. évben kezdtük el a holland kertspecialistával kötött képviseleti szerzodés alapján.

  Alapveto célkituzésünk az volt, hogy szaküzleti áruválasztékkal és szakértelemmel szolgáljuk ki vásárlóinkat, továbbá mindenkori áruválasztékunkkal motiváljuk is az egyébként is nagy léptekkel fejlodo, a d...


  Részletek
 • 20. UNIFY 2000 Bt.

  3524 Miskolc, Klapka Gy. u. 1.

  A cég villanyszerelési munkálatokkal foglalkozik.


  Részletek