Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

14 db találat

fodrászkellék

kifejezésre
1 | 2

fodrászkellék keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hajas Fodrász Kozmetikai Kereskedelmi Kft.

  Weboldal: http://www.hajas.hu/

  A Hajas szalonok legfontosabb célja a vendégek maximális kiszolgálása és az egyéniségének megfelelő frizura kialakítása. Azért, hogy ez ne csak egy jelmondat legyen fodrászaink évek óta folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt hazai és külföldi rendezvényeken. A rendszeres tréningek és házi vizsgák alkalmával szakmánk minden területét érintve foglalkoznak a hajvágás, hajfestés, tartóshullám, hosszú haj építés, hajápolási tanácsadás magas szinten való felkészítésével.

 • 2. Haász Fodrászcikk Kereskedés

  Weboldal: http://www.haasz.hu/

  Professzionális fodrászcikkek, kozmetikumok, körömápolók-díszítők, valamint egyéb kiegészítők forgalmazásával foglalkozunk.  Cégbemutató

  A céget Haász Ágoston, jónevű budafoki fodrászmester alapította 1939-ben. Másfél évvel később a WELLA cég -amely már akkor is az egyik legnagyobb fodrászipari termékgyártó volt- képviselőt keresett Magyarországon. A jelentkezők közül Haász Ágostonra esett a választás, és ezzel ő lett a Wella gyártmányok magyarországi egyedárusítója.  A világháború befejeződése után, a megváltozott magyarországi helyzetben, ennek a szépen fejlődő kapcsolatnak végeszakadt, és néhány évvel később, a nagy államosítási hullámnak ezen cég is áldozatul esett. Haász Ágostonnak ismét alkalma nyílott, hogy tanult szakmáját gyakorolhassa: a Délbudai Fodrász Szövetkezetnél dolgozott fodrászként 1950-1957-ig. Ekkor, -az enyhülő politikai helyzetben-, ismét lehetőség nyílt -erősen korlátozott keretek között ugyan- magánkereskedelmi tevékenység folytatására, s ezt kihasználva Haász Ágoston ismét belevágott.
  Az újból megnyitott fodrászcikk-kereskedés néhány évi hányattatás után 1963-ban költözött a jelenlegi helyére. 1976-ban az alapító visszavonult, és helyét a közgazdász végzettségű, addig azonban hivatásos előadóművészként (1963-1966 között a KON-TIKI; 1966-1976-ig a WANDERERS együttes vezetője) tevékenykedő fia, Haász Albert vette át.  Ma is ő a tulajdonos-üzletvezető. Leánya, Hajnalka -aki kozmetikus képesítéssel rendelkezik- jelentős részt vállal az üzleti feladatok elvégzésében. Ezzel párhuzamosan az üzlet vezetésében, a döntéshozatalban is egyre nagyobb szerephez jut.  Kettejükön kívül Gerecsné Pintér Andrea és Weszelyné Rita alkotja a "csapatot". Az üzlet főprofilja -ahogy arra a neve is utal- a fodrászati cikkek árusítása. Mára azonban ezt már erősen megközelíti a kozmetikai anyagok (főként a finomkozmetikai áruk) forgalma.  Kisebb részt képviselnek az üzlet forgalmában a finom acéláruk, és a bizsuk. Illatszeráruk inkább csak kiegészítő jelleggel vannak. Az üzlet hírnevét -patinás voltán kívül- annak is köszönheti, hogy dolgozói a teljes áruskála tekintetében megfelelő (helyenként kifejezetten magas) szakmai tudással rendelkeznek. Ennek megfelelően hasznos segítséget tudnak nyújtani a megfelelő áru kiválasztásához, és tanácsot használatához. A kiszolgálás kulturáltsága; az árusított termékek megbízható minősége; ha nem is kifejezetten olcsó, de mindenképpen mérsékeltnek mondható ára; az átmeneti áruhiányok előfordulásának minimalizálása; a nyitvatartási idő megsérthetetlenségének elve ill. gyakorlata mind olyan jellemzőik, melyeket a kereskedelmi egységek nem túl magas hányada mondhat sajátjának.  Az üzlet kiskereskedelmi tevékenységet folytat, de emellett dekorációs csillámporból az ország legnagyobb forgalmazójának számít, ezért ezt nagy- és kiskereskedőknek is árusítja. Haász Albert üzleti filozófiája nem egyezik meg a klasszikus (már a föniciaiak által is vallott) kereskedői törekvéssel: "minél olcsóbban venni, és a lehető legmagasabb áron eladni". Ő azt vallja: tisztességes, reális áron vásárolni, és korrekt haszonnal továbbadni. Nem törekszik (mégha erre lehetősége is lenne) extra profitra szert tenni, de nála ismeretlenek az időszakos árleszállítások ("akciók"), szezonvégi 50%-os kiárusítások is.  Nyitvatartás:  Hétfőtől-Péntekig: 9:00 - 18:00 Szombat, Vasárnap: ZÁRVA  Karácsony és Újév között, továbbá augusztus első három teljes hetében ZÁRVA

 • 3. Africa Center Szépségszalon

  Weboldal: http://www.africacenter.hu;www.mediterrano.hu

  Az Africa Beauty Center 1995 óta Sopron belvárosában, kellemes, nyugodt környezetben, kitűnő higiéniás körülmények között, vendégszerető kiszolgálással várja szépülni vágyó vendégeit!
  Jelenleg a legmodernebb felszerelésekkel állunk vendégeink rendelkezésére.
  A hajmoduláláson belül a legújabb technológiával dolgozunk!
  Stúdiónk a szépségápolás valamennyi területét képviseli!

  Szolgáltatásaink:

  ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK!
  Tű és szike nélküli ránctalanítás, zsírbontás - Mezoterápia!
  Tapasztalja meg a tű nélküli mezoterápia előnyeit! Nincs tű, nincs szike, nincs fájdalom, nincs bevérzés, nincs mellékhatás, nincs lábadozási idő, nincs kompressziós ruha és nincs drága plasztikai sebész!
  Orvostudomány a kozmetikában:
  A hatóanyagok akor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek - lehetőleg maximális koncentrációban-, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. Az elektroporációs Meso Beauty-val mindez lehetésges.

  Hol és hogyan hat?
  A Meso-Beauty elektroporációs hullámai hatására a sejtmembránon apró csatornák keletkeznek, melyeken át a hatóanyagok 90%-a, a mély szövetekbe és a zsírsejtekbe jut. A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be, egészen a bőr mély rétegéig, ezért a kívánt hatást jól körülírható területre koncentrálhatjuk.

  A kezelések gyakorisága:
  Minden szövettípusnak egyéni kezelésre van szüksége. Kezdetben intenzívebb kúra javasolt (6alkalom, heti 1x). Ezután át lehet térni a ritkább fenntartó kezelésre. A Meso-Beautyval történő testkezelések eredményét javíthatjuk Compress Venocare-rel történő testtekercseléssel, és Compress Apréval történő gyengéd nyirok masszázzsal, minden második kezelés után.


  - GREAT LENGHTS HAJHOSSZABBÍTÁS-DÚSÍTÁS ULTRAHANGGAL
  Ultrahanggal, színes tincsek! 100% eredeti hajból, az ön hajszínéhez és hajformájához igazodva! Az illesztések észrevétlenek, a haj a beavatkozás után is teljesen egészséges marad. A rögzítés pár másodpercet alatt létrejön! A Great Lengths frizura 4-6 hónapon át viselhető. Nemzetközi diplomával rendelkező fodrászaink garantálják a frizura minőségét, tartósságát!

  - FODRÁSZAT
  vágás, meleg olló vágás, festés, intenzív szárítás, esküvői kontyok.

  - KOZMETIKA
  SKIN JET: ráncok, aknék, bőrsérülések hegek, pigmenfoltok kezelésére.
  SMS: köpölyöző masszázs, a szövetek, vér- és nyirokkeringés élénkítésére! A bőr ezáltal sokkal feszesebbé válik.

  ARANYKEZELÉS: Új szolgáltatás! Nagyszerű fiatalító kezelés gyémántokkal és arannyal. Garantált eredmény már az első kezelés után!

  - LONG-TIME-LINER FÁJDALOMMENTES KOZMETIKAI TETOVÁLÁS
  Ajak, szemöldök, szemhéjak tartós kozmetikai tetoválása! Garantált minőség: 5 évig nincs gondja a sminkre! Nagy szín- és mintaválaszték, sok éves tapasztalat!

  - 3D x-treme LASHES SZEMPILLAHOSSZABBÍTÁS
  Érzéki, szexi tekintet! Természetes, dús hatás, víz-könny-izzadtságálló, 6-15mm hosszúságig, 2 hónapot tart! Ragasztása egyszerű és kényelmes.

  - MANIKŰR-PEDIKŰR
  Kéz-lábpakolások, akupunktúrás masszázs, benőtt lábkörmök, szennyeződések, tyúkszemek eltávolítása.

  - MASSZÁZSOK
  Teljes testmasszázs, kézmasszázs, akupunktúrás, kötőszövet masszázsok, SMS masszázs!

  - MŰKÖRÖMÉPÍTÉS
  Zselés műkörömépítés, feltöltés, pótlás, rövidítés, formára reszelés, lakkozás, dekor körmök, strasszkövek felhelyezése, körömpiercing, paraffin kezelés, kézmasszázs.

  - SZOLÁRIUM
  Gyors, és egyenletes barnulás!
  Tanity: Uv mentes barnuás ,gyorsan!!
  - TETOVÁLÁS-PIERCING
  Előzetes egyeztetés alapján!

  - SMINK
  Hétköznapi-, alkalmi-, esküvői sminkek, diplomás sminkeseink közreműködésével.  Várjuk mindenk Kedves Vendégünk jelentkezését!

  Africa Beauty Center
  9400 Sopron, mediterráno Lachner Kristóf 33/a
  Tel.: 99/338 369
  www.africacenter.hu
  africasopron@gmail.com

 • 4. City Fodrászcikk-Ajándék Drogéria

  Ne feledje 13-át!

 • 5. Kallos Cosmetics Kft.

  Weboldal: http://www.kallos.hu

  Cégünk fodrászati és kozmetikai kellékekkel foglalkozik.

 • 6. Fenyvesi Műhely

  Szarufésűket és bőgőkürtöket készítünk igényes kivitelben.

 • 7. ELKON Cosmetic Kft.

  Weboldal: http://www.elkon.hu

  Tevékenységünk: kozmetikai és fodrászszalon berendezések, professzionális kozmetikumok, valamint saját gyártású gépeink értékesítése.

 • 8. Celtia Cosmetic

  Weboldal: http://www.celtia.hu

  A cég kozmetikai alapanyagokkal és a fodrászatban nélkülözhetetlen kellékekkel foglalkozik, továbbá üzletberendezéseket is forgalmaz.

 • 9. Ef-Es Kereskedőház Bt.

  Weboldal: http://www.ef-es.hu

  Fodrászcikkek gyártása, importálása, forgalmazása.  Az EF-ES Kereskedőház Bt.
  dinamikusan fejlődő cég a fodrászcikk gyártás és forgalmazás területén.  Elsősorban fodrászati kendőket és egyéb kiegészítő
  fodrászcikkeket gyártunk saját varrodánkban.  Vevőink kérésére egyéni igények alapján is vállaljuk a termékek elkészítését. Kedvező termelői árainkkal szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy vevőit Ön is a legjobb áron tudja kiszolgálni.  Több, általunk forgalmazott termékünket saját importból szerezzük be. Ezeknél a cikkeknél is igyekszünk versenyképes árakat biztosítani vevőink részére.  Termékeinket elsősorban fodrászcikk és illatszer nagy- és kiskereskedések felé forgalmazzuk. De vásárlóink között több élelmiszer- és gyógynövénybolt is van.  Reméljük, hogy kínálatunk elnyeri tetszését és hamarosan Önt is vevőink között üdvözölhetjük.

 • 10. Fodrászcikk és Műköröm Alapanyag Kereskedés

  A cég fodrászcikk, kozmetikai termékek, fodrászkellékek és műköröm alapanyag forgalmazásával foglalkozik.

Kapcsolódó kulcsszavak