Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

fitnessruházat

kifejezésre
1

Fitnessruházat keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Oxxo Kft.

  1047 Budapest, Károlyi I. u. 1.

  Az Oxxo Kft. az Olympikus termékek kizárólagos magyarországi importőre.


  Részletek
 • 2. BodyFit Szabadidő és Fitnessruházat

  6722 Szeged, Mérey u. 17.

  Cégünk szabadidő- és fitnessruházat kereskedelmével foglalkozik. Bodybulding & fitness webáruház. Ingyenes katalógus CD-nk megrendelhető csomagküldő szolgálatunktól vagy az internetről.-->http://shop.builder.hu/termekek_list.htm4?szulo=61

  A BodyFit kifejezetten testépítőknek, izmos testalkatúaknak gyárt sport- és szabadidő ruházatot. A BodyFit márkanév több mint másfél évtizede egyet jelent a kimagasló minőséggel, és a "gyúrós" design-nal. A modellek olyan nagy méretezésűek, hogy az L-es méretek bőven me...


  Részletek
 • 3. Halász Divat Kft.

  6500 Baja, Árpád tér 6.

  Cégünk már több, mint 12 éve foglalkozik az Ocean márkájú fürdőruhák gyártásával, 5 éve pedig fitness termékek konfekcionálásával is.


  Részletek
 • 4. Borneo

  2600 Vác, Szent István tér 3. 6/3

  A BORNEO márkanévvel fémjelzett sportruházat gyártása 2000-ben indult útjára. Kezdetben fitness ruhák előállítása volt a gyártó cég fő profilja, majd ez kiegészült más sportágak speciális sportruházatainak készítésével. A vállalat mára már az európai és amerikai piacon évi 70.000 darab eladott ruhával büszkélkedhet. A ruhák minőségi olasz import anyagból készülnek egy amerikai designer cég közreműködésével.


  Részletek
 • 5. Solar-Trade

  1184 Budapest, Lakatos út 65.


  Részletek
 • 6. Fitness Planet Kft.

  1067 Budapest, Eötvös u. 37.


  Részletek
 • 7. Amazon Sport

  7400 Kaposvár, Irányi D. utca 7.


  Részletek
 • 8. Decathlon

  ,


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak