Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

15 db találat

finommechanika

kifejezésre
1 | 2

Finommechanika keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Automatikai Műszaki Iroda

  Automatikai Műszaki Iroda - Finommechanika - Tudakozó.hu Automatikai Műszaki Iroda - Finommechanika - Tudakozó.hu Automatikai Műszaki Iroda - Finommechanika - Tudakozó.hu Automatikai Műszaki Iroda - Finommechanika - Tudakozó.hu Automatikai Műszaki Iroda - Finommechanika - Tudakozó.hu

  5435 Martfű, Munkácsy u. 13.

  Vállalkozásunk 1995. óta működik. Fő tevékenységi körünk az irányítástechnikai feladatok megoldása.
  Nagy rutinnal rendelkezünk italipari berendezések, csomagológépek ( Krones , Heuft, és más német gyártók), víz és szenyvízkezelő technológiák vezérlői, valamint elektronikai részegységek javításában.
  Vállakozásunk a Schneider Electric szerződött rendszerintegrátor partnere.


  Részletek
 • 2. Metal-System Kft.

  8900 Zalaegerszeg, Bethlen G. u. 15.

  Fő profilunk két tevékenységre koncentrálódik: tömítőgyűrűk gyártása rézből és alumíniumból, valamint finommechanikai gépalkatrészek, készülékek gyártása.


  Részletek
 • 3. Migért Zrt.

  1061 Budapest, Andrássy út 2.

  Szaküzletünk:
  1027 Budapest, Frankel Leó út 11-13.
  Telefon: 312-9665 Fax: 312-9875
  Nyitva tartás:
  Hétfő - Csütörtök 8.00-16.30
  Pénteken: 8.00-14.00 óráig


  Részletek
 • 4. Alustart Kft.

  6800 Hódmezővásárhely, Rárósi út. 116.

  Társaságunk, mely az alumíniumipar gyökereibol táplálkozott, átalakulásaink után 1992 évben érte el mai formáját. A társaság teljes egészében magánszemélyek tulajdonát képezi, tulajdonképpen két család vállalkozása. Jelenleg komplex technológiával és közel 2500 m2 termeloterülettel és 40 fos kapacitással állunk tisztelt megrendeloink rendelkezésére.
  Kezdetben elsosorban KRESZ-táblák és közúti információs táblák gyártásával foglalkoztunk, de folyamatosan növekedett az igény az alaptáblarendszerek reklámipa...


  Részletek
 • 5. Kraft Elektronikai ZRt.

  1112 Budapest, Koerberki ut. 36

  Fő tevékenységi területünk a műszaki kutatás, kísérleti fejlesztés, ezen belül az elektronika.


  Részletek
 • 6. Romel Mechanikai és Elektronikai Kft.

  2085 Pilisvörösvár, Ady Endre utca u. 1.

  Budapesthez közeli, 10-es számú főút melletti üzemünkben vállaljuk finommechanikai fémszerkezetek, fémalkatrészek és fémburkolatok gyártását (igény szerint felületkezeléssel is), valamint gépjármű kisfődarab (indítómotor, generátor) javítását, felújítását személy- és tehergépkocsikhoz, valamint mezőgazdasági gépekhez garanciával, olcsón. EXIDE típusú akkumulátorok kiskereskedelmi forgalmazásával is foglalkozunk.


  Részletek
 • 7. Finommechanika Kft.

  8600 Siófok, Fő u. 47-53.

  1951 óta létezünk. Siófokon irodatechnikával és videotechnikával foglalkozunk. Ezen kívül a VIRAX gyártmányú csőmegmunkáló szerszámok magyarországi főképviselete vagyunk.


  Részletek
 • 8. FELKOR 2000 Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  3600 Ózd, Gömöri út 24.

  fémmegmunkáló, fémmegmunkáló gép, fémmegmunkáló szerszám, fémmunka, finommechanikai alkatrész szerelés, finommechanikai megmunkálás, finommechanikai szerelés, finommechanikai tervezés, finommenetű csavar, Vállalkozásunkat 2000-ben indítottam, kezdetben egyéni vállalkozóként. A fő profil már akkor is a magas élőmunka-igényű alkatrész összeszerelés volt a finomelektronika finomfémipar, és a finommechanika területén. , 2002-ben ezt az arculatot megőrizve egy magasabb szintű szervezeti formát létrehozva megalak...


  Részletek
 • 9. Kiss Finommechanikai Kft.

  8152 Kőszárhegy, Fő u. 12.

  Fémforgácsolás - termékek gyártása reális áron!


  Részletek
 • 10. Cooptim Ipari Kft.

  2030 Érd, Budafoki út 10.

  Az elmúlt évtizedekben a Cooptim Ipari Kft tevékenysége a hegesztéstechnika két meghatározó területéhez kötődik. Hegesztőgépgyártáshoz huzaltolómechanikákat és alkatrészeket készítünk, hazai piacon hegesztőanyagokat és eszközöket kis- és nagykereskedelmi formában értékesítünk. Vállalkozásunk kezdetben különféle mechanikai alkatrészeket gyártott. Az első generációs tolómechanikák 1983-ban készültek el. Exportra 1985-töl szállítunk. Ma a Cooptim Ipari Kft. világszerte a huzaltoló mechanikák egyik legnagyobb é...


  Részletek