Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

filmtechnikai berendezés

kifejezésre
1

Filmtechnikai berendezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mechanik Kft.

  1215 Budapest, Ófalu u. 4-6.

  A Mechanik Kft. egyedi és kisszériás mechanikus, pneumatikus, hidraulikus mozgó szerkezetek, könnyűszerkezetek, film- és látványtechnikai megoldások és berendezések tervezésével, gyártásával és üzemeltetésével foglalkozik. Készítünk filmtrükköket, speciális kameraállásokat, világítástechnikai berendezéseket, mozgó és statikus díszleteket.


  Részletek
 • 2. Somos Video Kft.

  1145 Budapest, Róna u.174. N ép. 3.em.

  Cégünk professzionális filmtechnikai, videotechnikai eszközök, camcorderek, optikák, lámpák, állványok forgalmazásával, bérbeadásával foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Light Odyssey Hungary Kft.

  1148 Budapest, Mogyoródi u.54

  A Light Odyssey Hungary Filmtechnikai Szolgáltató Kft. 2002 márciusában alakult és partnere a kaliforniai Light Odyssey Incorporation társaságnak. Telephelyünk és kiállító raktárunk Budapest, Soroksári út 122. sz. alatt található.
  Cégünk filmtechnikai berendezések gyártásával, bérbeadásával és forgalmazásával foglalkozik. Európai és tengerentúli felszerelésekkel rendelkezünk, amelyet folyamatosan fejlesztünk. A film- és videogyártáshoz használt kamera- és világítástechnikai berendezések a legmagasabb minő...


  Részletek
 • 4. KASSO Multimedia

  1031 Budapest, Légió 5. 1/3.


  Részletek