Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

filmnyomó és kendőfestő képzés

kifejezésre
1

Filmnyomó és kendőfestő képzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Than Károly Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola

  1023 Budapest, Lajos u. 1-5.

  A Than Károly Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola a budai oldal középiskolákkal kevésbé ellátott részén muködo, szakképzést is folytató középiskola.
  Gimnáziumi, szakközépiskolai, szakiskolai képzés mellett érettségire épülo szakképzést is folytat.
  Beiskolázási körzetünk országos, vonzáskörzetünk pedig - részben színes kínálatunknak, részben kedvezo földrajzi helyzetünknek köszönhetoen - egész Közép- és Észak-Budapestre, valamint a fovárosi agglomeráció nyugati oldalára is kiterjed.
  Gimnáziumi képzés...


  Részletek
 • 2. MIOK József Nádor Szakképző Iskola

  1139 Budapest, Hajdú u. 18-24.

  A MIOK József NÁdor Szakképző Iskola 2001. augusztus 28.-a óta működik ezen a néven.
  Fenntartója, a Magyar Iparszövetség Oktatási Központ Alapívány, ekkor vonta össze a korábban Közgazdasági és Idegenforgalmi Szakközépiskola és Kézműves Szakmunkásképző Iskola néven működő iskoláit.
  Érdeklődni lehet a Tanulmányi és Információs Irodában a 339-5758-as telefonszámon.


  Részletek
 • 3. Kós Károly Művészeti Szakképző Iskola

  4032 Debrecen, Hollós u. 3.

  A Művészeti Kézművesipari Szakképző Iskola már a nevével is jelzi azon törekvésünket, hogy nem egyszerűen olyan iskolát próbálunk kialakítani, amelyben művészeti oktatás is folyik, hanem olyan iskolát, amelyben a művészetek nem egyszerű többletek, hanem a lényeg: az iskola arculatának, egyediségének, motivációs rendszerének, magatartás- és könyezetkultúrajának, egész stílusának, atmoszférájának meghatározója.


  Részletek
 • 4. Pályakezdő Fiatalok Esély Alapítvány Kézműves és Szolgáltató Szakiskola

  1201 Budapest, Pöltenberg u. 10-12.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak