Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

99 db találat

filmgyártás

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Filmgyártás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. LP Média Kft.

  LP Média Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu LP Média Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu

  1064 Budapest, Vörösmarty u. 65. VII.em.

  Cégünk, az LP Média Kft. 1994-ben alakult televíziós műsorok gyártására, azóta folyamatosan készítünk-, valamint adunk át műsorokat sugárzásra többek között az ATV-nek, a Hálózat TV-nek, az Echo TV-nek, a Duna TV-nek, a Vital Tv-nek és a sportcsatornáknak.
  Önálló csatornával is rendelkezünk, amely a DIGI TV Info csatornája (megközelítőleg 120.000 háztartásban) a VI.; VIII.; IX.; X.;XI.; XIII.; XIV.; XV.; XIX. kerületekben.
  A 24 órás csatorna saját gyártású műsorokkal, képújsággal üzemel, de cégünk készí...


  Részletek
 • 2. Firkafilm Animációs és Szolgáltató Kft.

  Firkafilm Animációs és Szolgáltató Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Firkafilm Animációs és Szolgáltató Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Firkafilm Animációs és Szolgáltató Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Firkafilm Animációs és Szolgáltató Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Firkafilm Animációs és Szolgáltató Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Firkafilm Animációs és Szolgáltató Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Firkafilm Animációs és Szolgáltató Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Firkafilm Animációs és Szolgáltató Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Firkafilm Animációs és Szolgáltató Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Firkafilm Animációs és Szolgáltató Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Firkafilm Animációs és Szolgáltató Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Firkafilm Animációs és Szolgáltató Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu

  6000 Kecskemét, Tatársor 1/a.

  Cégünk a fimgyártás keretén belül az animációs film készítésében és szoftverfejlesztésben kínál egyedülálló szolgáltatásokat. Vállaljuk reklámfilmek, spotok készítését a a figurák tervezésétől az adáskazettáig.


  Részletek
 • 3. Diafilmgyártó Kft.

  Diafilmgyártó Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Diafilmgyártó Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Diafilmgyártó Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Diafilmgyártó Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Diafilmgyártó Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Diafilmgyártó Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Diafilmgyártó Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Diafilmgyártó Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Diafilmgyártó Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Diafilmgyártó Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Diafilmgyártó Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Diafilmgyártó Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu Diafilmgyártó Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu

  1066 Budapest, Nyugati tér 1.

  A Diafilmgyártó Kft. (a Magyar Diafilmgyártó Vállalat jogutódja) több mint 50 éve gyárt és forgalmaz szalagos mesefilmeket, elsősorban kisgyermekek részére. A több mint 250 címet tartalmazó kínálatban klasszikus és népmesék, ismeretbővítő mesefilmek, ifjúsági regényeket, történelmi, mitológiai, és bibliai témákat feldolgozó diafilmek is taláhatóak, számos közülük idegen nyelvű felirattal. Diavetítőt is árusítunk.


  Részletek
 • 4. AZT-Média Kft.

  AZT-Média Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu

  1097 Budapest, Kén u. 5.

  Az AZT-Média Kft.-t 2008-ban azzal a céllal indítottuk, hogy a mozgóképes kommunikáció területén a legoptimálisabb, egyszerre magas színvonalú és költséghatékony produkciókat nyújtsunk ügyfeleinknek. Professzionális megoldásokat kínálunk a reklámfilmtől a videóklipen át az image filmig - az ötlettől a kész produkcióig.
  További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken. www.aztmedia.hu


  Részletek
 • 5. ÁBRA Kft.

  ÁBRA Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu ÁBRA Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu ÁBRA Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu

  6000 Kecskemét, Felsőcsalános 125/a.


  Részletek
 • 6. X-Trame Studió Kft.

  X-Trame Studió Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu X-Trame Studió Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu

  1147 Budapest, Czobor utca 68.

  Az X-Trame Video Stúdió 1995 óta magas színvonalon foglalkozik videotechnikával. A részletek megtekintéséhez látogassa meg honlapunkat.

  ISO minősítésünk: ISO 2001


  Részletek
 • 7. Sanoma Budapest Kiadói Zrt.

  Sanoma Budapest Kiadói Zrt. - Filmgyártás - Tudakozó.hu

  1037 Budapest, Montevideo u. 9.

  A Sanoma Budapest Kiadói Zrt. Magyarország vezető médiavállalata. A magazinpiacon a kiadó 42%-os piaci részesedéssel rendelkezik, több mint 600 munkatársa 20 milliárd forintnyi éves árbevételt ér el. A kiadó 35 magazin és 7 portál tulajdonosa és konferenciaszervező részlege, a Figyelő Fórum évente átlagosan 45 üzleti konferenciát és szemináriumot rendez. A cég 2002-ben indította be könyvkiadási, eseményszervezési és laphoz kötődő termékértékesítési tevékenységét, illetve márkakiadványok készítését végző rés...


  Részletek
 • 8. Budapest Film Kft.

  Budapest Film Kft. - Filmgyártás - Tudakozó.hu

  1013 Budapest, Attila út 13/a.

  Cégünk filmforgalmazással és mozik üzemeltetésével foglalkozik. Budapestfilm klubkártyával 20 % kedvezmény.


  Részletek
 • 9. Schwindl Kft.

  1145 Budapest, Róna utca 174.

  Társaságunk 1995 óta van jelen a magyar film- és televíziós produkciók területén.


  Részletek
 • 10. Magyar Film

  Magyar Film - Filmgyártás - Tudakozó.hu

  1024 Budapest, Margit krt. 43-45.

  Cégünk a számítástechnika és filmgyártás területén tevékenykedik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak