Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

festészeti technikák

kifejezésre
1

Festészeti technikák keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ART Veresegyházi Oktatási Stúdió Kft.

  ART Veresegyházi Oktatási Stúdió Kft. - Festészeti technikák - Tudakozó.hu ART Veresegyházi Oktatási Stúdió Kft. - Festészeti technikák - Tudakozó.hu ART Veresegyházi Oktatási Stúdió Kft. - Festészeti technikák - Tudakozó.hu

  1082 Budapest, Baross u. 81

  Oktatási Stúdiónk a hazai lakberendező képzés úttörője volt, 1990-ben elsőként kezdtük el a tematikus lakberendező képzést.
  Ma is figyelünk a kor igényeire, fejlesztjük a képzés módszerét, a taníntás tartalmát, - a szakma kipróbált személyiségei oktatnak. Sikerünk látható eredménye, hogy végzett hallgatóink igen nagy számban sikeresek, széles körben szerepelnek, publikálnak.
  Ha bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, tegyen egy lépést - akár a környezetét szeretné átalakítani, szépíteni - netán hivatás...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak