Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

fejvadász

kifejezésre
1 | 2

Fejvadász keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ahc international személyzeti tanácsadó kft.

  ahc international személyzeti tanácsadó kft. - Fejvadász - Tudakozó.hu

  1027 Budapest, Margit krt. 24.

  Az ahc international vezetési tanácsadó Kft. 1983 óta foglalkozik személyzeti tanácsadással. Osztrák anyavállalatunk 20 éves, a tanácsadói piacon megszerzett tapasztalatát kínáljuk, elsősorban multinacionális ügyfeleinknek mérsékelt díjszabások mellett. Célunk, hogy mind Megrendelőink, mind álláskereső Ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal. Mottónk: Számunkra a legkisebb probléma is fontos és a legnehezebb feladat sem megoldhatatlan.


  Részletek
 • 2. Gradus Consulting Személyzeti és Vezetői Tanácsadó Kft.

  Gradus Consulting Személyzeti és Vezetői Tanácsadó Kft. - Fejvadász - Tudakozó.hu

  1022 Budapest, Bég u.3-5

  Célunk, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelően testreszabott rész-, illetve komplex személyzeti szolgáltatást nyújtsunk.


  Részletek
 • 3. Piocher Sezmélyzeti Tanácsadó Iroda

  1055 Budapest, Szalay u. 4.

  Megfelelően képzett embert a megfelelő pozícióba! Ezenkívül két fő kritériumot tartunk szem előtt: csak azokat a személyeket prezentáljuk, akik minden kritériumban megfelelnek az elvárásoknak, illetve specialistákat is felkutatunk, nehezen betölthető munkakörökre.


  Részletek
 • 4. Select Appointments Magyarország

  1036 Budapest, Lajos u. 78.

  Szolgáltatásunkkal ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki, a megrendelő cég igényeihez alkalmazkodva garantált minőségi munkaerőt biztosítunk. Készségfejlesztő tréningek, humán erőforrás audit és egyéb pszichológiai vizsgálatok, képesség és alkalmassági vizsgálatok.


  Részletek
 • 5. Szabó International Consultants

  1051 Budapest, Vörösmarty tér 1. VI/616.

  A Szabó Nemzetközi Tanácsadó Kft. többéves tapasztalattal rendelkező vezetői és személyzeti tanácsadó cég, mely elsősorban közép- és felsővezetői pozíciók betöltésére alkalmas szakemberek felkutatásával és kiválasztásával foglakozik.


  Részletek
 • 6. Bubbanet Számítástechnikai Szolgáltató Bt.

  1590 Budapest, Pf. 188.

  A Bubbanet Bt. számítástechnikai szolgáltatásokkal, informatikai megoldások kifejlesztésével áll ügyfelei rendelkezésére.


  Részletek
 • 7. Apriori Consulting

  2030 Érd, Irma utca 1

  Komplett humán?stratégia kialakításával foglalkozunk, melynek része a csoportos és egyéni fejlesztés, tréning, szervezetfejlesztés, csapatépítés, fejvadászat és belső kiválasztás, interim management.

  Minden esetben ? az aktuális helyzet és a fejlesztendő területek felmérése után ? a megbízó cég szükségleteinek, igényeinek megfelelően állítjuk össze programjainkat. Munkatársaink kivétel nélkül többéves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Munkánkat grafológus, illetve a kiválasztást és fejlesztést seg...


  Részletek
 • 8. Tas 11 Kft.

  1051 Budapest, Bajcsy-Zs. út 24.

  Cégünk nyomdai tevékenységgel, honlapok, portálok készítésével, marketing és piackutatással foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Szelektor-Dr. Gazdag Miklós Vezetési Tanácsadó Irodája Kft.

  1056 Budapest, Molnár u. 10. II.em/12.

  Adatbankunkból nagy számban tudunk jól képzett, kvalifikált szakembereket ajánlani bármilyen munkakörbe. Az általunk közvetített pályázók 80%-ban alkalmasnak bizonyulnak, helytállnak a munkában megbízóiknál.


  Részletek
 • 10. Great & Young Személyzeti Tanácsadó Kft.

  1118 Budapest, Somlói út 29. III./7.

  Komplex szolgáltatásainkkal célunk a humán erőforrás gazdálkodás széles területének professzionális lefedése.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak