Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

fejlesztési terv

kifejezésre
1

Fejlesztési terv keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Pest Megye Önkormányzata

  Pest Megye Önkormányzata - Fejlesztési terv - Tudakozó.hu Pest Megye Önkormányzata - Fejlesztési terv - Tudakozó.hu

  1052 Budapest, Városháza u. 7.

  Pest megye Magyarország középső részén, a fővárost körülölelően helyezkedik el. A megye területén, Pusztavacs határában van az ország mértani középpontja. Nagysága 6394 km2 . Határa a történelem során gyakran változott, mai alakját és kiterjedését 1950-ben nyerte el. Lakossága napjainkban növekszik, 2002-ben meghaladta az egymillió 80 ezer főt. Budapest, az ország fővárosa egyben Pest megyének is történetileg kialakult székhelye.

  > Pest Megye Önkormányzatának Hivatala Pest Megye Közgyűlésének munkaszerve...


  Részletek
 • 2. FVM Szőlészeti és Borászati Kutatóintézete, Pécs

  7634 Pécs, Pázmány P. u. 4.

  A rendkívül gazdag, természeti szépségekben bővelkedő táj egyik kulturális és gazdasági központjában, Pécsett, a szőlészeti és borászati kutatás 1949-ben kezdődött.


  Részletek
 • 3. Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

  1036 Budapest, Lajos u. 80.

  A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF ZRt.) 1999 szeptemberében került megalapításra a kormány gyorsforgalmi úthálózat fejlesztési terveinek megvalósítására. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.. alapvető feladata és célja a kormány által meghatározott gyorsforgalmi úthálózat fejlesztésének megvalósítása. Országos közútfejlesztés, Európai Unio által támogatott vasúti fejlesztések.


  Részletek
 • 4. Batta-lnvest Kft.

  2440 Százhalombatta, Kodály Zoltán st. 30-32.

  A Batta-lnvest Kft. Százhalombatta város önkormányzatának kizárólagos tulajdonában van. 1998-ban alakult, a Batta Ipari Park létrehozásának, befektetők letelepítésének és a park magas színvonalú működtetésének feladatával. Célunk, hogy egy lakóterülettől elkülönített ipari-gazdasági övezet létrehozásával és korszerű szolgáltatásokkal elősegítsük olyan vállalkozások megtelepedését, amelyek gazdasági profiljuk révén szervesen illeszkednek a város hosszú távú fejlesztési terveihez, környezeti terhelést nem jel...


  Részletek
 • 5. CANOR International Kft.

  1125 Budapest, Nógrádi utca 8.

  A CANOR International stratégiai célként tűzte ki, hogy Magyarország egyik vezető beruházó, tervező és szolgáltató cége lesz.


  Részletek
 • 6. SEM IX. Városfejlesztő Zrt.

  1094 Budapest, Balázs Béla u. 16/a.

  Cégünk településfejlesztéssel foglalkozik.
  A francia SEM-ek (Société d'Économie Mixte= vegyes gazdasági társaság) mintájára létrehozott társaság a városfejlesztési akciókat a Ferencvárosi Önkormányzat megbízásából és számlájára bonyolítja le, koncepciója: közterületek feljavítása, forgalomcsillapított övezetek kialakítása, parkolási lehetőségek biztosítása, zöldterületek kiépítése.


  Részletek
 • 7. Északkelet-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács

  3300 Eger, Szarvas tér 1.

  Az Északkelet-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar,
  Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nógrád megyékben tevékenykedik a területfejlesztési feladatok összehangolása érdekében.


  Részletek
 • 8. Kaposvári Gazdaságfejlesztési Kft.

  7400 Zselickislak, Fő u. 57.

  A Kaposvári Gazdaságfejlesztési Kft. célja: Somogy megye polgárainak életszínvonalát emelni azáltal, hogy közvetítjük a megye önkormányzatai és vállalkozásai részére az Európai Unió és Magyarország szakpolitikái által meghatározott célok szerinti fejlődési és fejlesztési lehetőségeket.


  Részletek
 • 9. Magyar Kémikusok Egyesülete

  1027 Budapest, Fő utca 68.


  Részletek
 • 10. Alexandra és Dóra Üzleti Tanácsadó Kft.

  1051 Budapest, Hercegprímás u.13.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak