Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

fejlesztési tanácsadás

kifejezésre
1 | 2

Fejlesztési tanácsadás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ECORYS Magyarország Kft.

  1052 Budapest, Városház u. 3-5. félemelet

  Az ECORYS Magyarország Kft. a holland ECORYS cégcsoport magyarországi vállalataként egy nemzetközi terület-, település- és ingatlanfejlesztési tanácsadó hálózat tagja.


  Részletek
 • 2. Estatius Magyarország Kft.

  1075 Budapest, Károly krt. 11.

  Estatius Magyarország Kft. az Estatius Holding magyarországi vállalata, mely egy bevásárlóközpont és kereskedelmi ingatlanok menedzsmentjére szakosodott pán-európai társaság.


  Részletek
 • 3. Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

  2100 Gödöllő, Tessedik út 6.

  A Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 1996. novemberében, az MVA hálózatának utolsó tagjaként jött létre, Pest megye vállalkozóinak, vállalkozásokat segítő szervezeteinek és önkormányzatainak támogatásával.


  Részletek
 • 4. Magyar Gallup Intézet

  1033 Budapest, Fő tér 1.

  A Magyar Gallup Intézet immár több mint egy évtizede, 1990 óta végez közvélemény-, piac- és társadalomkutatási tevékenységet Magyarországon, valamint külföldi partnercégek bevonásával a közép- és kelet-európai régióban és más európai országokban.


  Részletek
 • 5. PROTAN Informatikai Biztonsági Tanácsadó Rt.

  1121 Budapest, Konkoly-Thege M. út 29-33.

  A PROTAN Részvénytársaság szolgáltatásai a globalizációból eredő kihívásoknak való megfelelést elősegítő stratégiai tanácsadástól a katasztrófatervek készítéséig terjedő széles skálát ölelik fel.


  Részletek
 • 6. K-ÉP Stúdió

  1149 Budapest, Angol u.34

  A K-ÉP Stúdió 1993-ban alakult, folytatva a Multicad Stúdió szakmai hagyományait. Tulajdonosai magyar magánszemélyek, akik az alapítás óta nem változtak.
  A K-ÉP Stúdió indításakor elsősorban az építészeti CAD rendszerek területén kívánt tevékenykedni, statikai programokkal kiegészítve. A vállalat első időszakában meghatározó volt a Datacad szoftver szerepe, amelyet a cég sikeresen vezetett be a magyarországi piacra, és a 90-es évek közepére Magyarország egyik leghasználtabb építészeti tervező rendszerévé ...


  Részletek
 • 7. Bodrog-Hernád-Sajó Térsége Fejlesztési Kft.

  3530 Miskolc, Hunyadi út 4.


  Részletek
 • 8. Re-Consult Kft.

  1021 Budapest, Tárogató út 87-89.


  Részletek
 • 9. MARKO S Bt.

  1106 Budapest, Fehér út 1. 3/336.


  Részletek
 • 10. PPP Kht.

  1054 Budapest, Alkotmány u. 16. fszt. 27-28.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak