Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

fecskendő

kifejezésre
1 | 2

fecskendő keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. WOLF Orvosi Műszer KFT.

  Weboldal: http://www.wolforvosimuszer.hu

  Cégünk, a WOLF Orvosi Műszereket Forgalmazó KKT. 1992-ben alakult, 2 fő vezetésével. Fő profilunk az orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök, egészségügyi, laboratóriumi és munkavédelmi termékek forgalmazása. Cégünk 2009 júliusától WOLF Orvosi Műszereket Forgalmazó KFT. néven folytatja tovább tevékenységét.

  Termékskálánk rendkívül széles: az egyszerhasználatos termékektől kezdve a bútorzaton át, a magánpraxisban, ill. a kórházi betegellátásban szükséges szinte valamennyi terméket magába foglalja.

  A WOLF KFT. elsősorban Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Vas megyékben van jelen, de tevékenysége az ország más területeire is kiterjed.
  Szakembergárdánk a jelenlegi feladatokhoz adott, mind szakmailag, mind a létszám nagyságát tekintve.
  Közel 50 beszállító segíti munkánkat abban, hogy megőrizzük az elmúlt években már megszokott és bizonyított rugalmasságunkat, illetve teljes körű szolgáltatást, támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek.
  Társaságunk saját gépkocsiparkkal rendelkezik, mellyel az egész ország területére kiterjedő folyamatos szállításokat végzünk, budapesti konszignációs raktárral rendelkezünk.
  A WOLF KFT. lépést tartva a technika fejlődésével, a kor követelményeivel, folyamatosan bővíti ismereteit, kapcsolatait, oktatásokon, konferenciákon vesz részt.
  A hazai gyártású termékeken túlmenően számos neves külföldi cég eszközeit is forgalmazzuk: pl.: BRAUN, TOP GLOVE, SCHOLL, OMRON, AESCULAP.
  Termékskálánk bővítése miatt megkezdtük a különböző diagnosztikai és egyszerhasználatos termékek, illetve gyógyászati- és kórháztechnikai segédeszközök közvetlen külföldi importját (pl. LAICA, BOKANG, ROMED, MORETTI), hogy még kedvezőbb árainkkal segítsük az Ön tevékenységét.

  Cégünk Győrben a Csörgőfa sor 4. szám alatt (Ipari parkban) található ahol a vezetés az adminisztráció a nagykereskedelmi és orvostechnikai- és gyógyászati segédeszközök értékesítése történik.
  Mintaboltjaink még 3 helyen (Szigethy A. u. 78.; Széchenyi tér; Csaba u. 22.) állnak Győrben vevőink rendelkezésére.
  Viszonteladóink az ország számos településén megtalálhatók, magas szintű szolgáltatást nyújtva vásárlóinknak.
  Cégünk számos egészségpénztár szerződött partnere.

 • 2. GHH Kft.

  Nálunk mindent megtalál, ami egy orvosi rendelőhöz kell. Mi azért vagyunk, hogy Ön a szakmájának élhessen.

 • 3. Divasa Farmavic Hungária Kft.

  Weboldal: http://www.divasa.hu

  A Divasa Farmavic Hungária Kft. állatgyógyászati gyógyszereket, műszereket, eszközöket forgalmaz.

 • 4. Front-dent Kft.

  Weboldal: http://www.frontdent.hu

  A Front Dent Kft. 1995-ben az L+L Dental budapesti képviseleteként alakult, jelenlegi munkatársai az alapítástól számítva jelen voltak és részt vettek a piac kiépítésében.
  Első üzlethelyiségünk hamarosan kicsinek bizonyult, így Budapest más pontján is új üzletet nyitottunk. 2001-ben átvettük a Degussa Dental termékek értékesítését is.

 • 5. Cheminst Kereskedelmi Kft.

  Weboldal: http://www.cheminst.hu

  Fő tevékenységi területünk a kelet-európai régióra tehető, ahol laboratóriumi műszerekkel és reagens oldatokkal folytatunk export-import kereskedelmet.

 • 6. Complexlab Kft.

  Weboldal: http://www.complexlab.hu

  Laboratóriumi eszközök, műszerek, berendezések és bútorok forgalmazása.

 • 7. Medicoop Kft.

  Weboldal: http://www.medicoop.hu

  Cégünk az egészségügy területén tevékenykedik.

 • 8. Gyógytechnikai Szolgáltató Kft.

  Weboldal: http://www.agria.hu/acreklam/gyogytec

  Gyógytechnikai eszközök forgalmazása, szervizelése.

 • 9. Sanivaro Kft.

  Weboldal: http://www.sanivaro.hu

  Cégünk az egészségügy területén tevékenykedik, főleg fogászati, szájhigiéniás, illetve egyéb gyógyászati segédeszközöket importálunk és forgalmazunk.

 • 10. Forma Vitrum Kft.

  Weboldal: http://www.formavitrum.hu

  Cégünk gyógyszeripari csomagolóanyagokat forgalmaz.

Kapcsolódó kulcsszavak