Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

fecskendő

kifejezésre
1 | 2

Fecskendő keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. WOLF Orvosi Műszer KFT.

  WOLF Orvosi Műszer KFT. - Fecskendő - Tudakozó.hu

  9022 Győr, Széchenyi tér? Szabadsajtó sarok (Mintabolt)

  Cégünk, a WOLF Orvosi Műszereket Forgalmazó KKT. 1992-ben alakult, 2 fő vezetésével. Fő profilunk az orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök, egészségügyi, laboratóriumi és munkavédelmi termékek forgalmazása. Cégünk 2009 júliusától WOLF Orvosi Műszereket Forgalmazó KFT. néven folytatja tovább tevékenységét.

  Termékskálánk rendkívül széles: az egyszerhasználatos termékektől kezdve a bútorzaton át, a magánpraxisban, ill. a kórházi betegellátásban szükséges szinte valamennyi terméket magába foglalja.

  ...


  Részletek
 • 2. Medicoop Kft.

  9023 Győr, Magyar utca 8.

  Cégünk az egészségügy területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 3. Sanivaro Kft.

  1012 Budapest, Attila út 119.

  Cégünk az egészségügy területén tevékenykedik, főleg fogászati, szájhigiéniás, illetve egyéb gyógyászati segédeszközöket importálunk és forgalmazunk.


  Részletek
 • 4. Divasa Farmavic Hungária Kft.

  6070 Izsák, Kossuth u. 60.

  A Divasa Farmavic Hungária Kft. állatgyógyászati gyógyszereket, műszereket, eszközöket forgalmaz.


  Részletek
 • 5. Mátraplast Kft.

  1181 Budapest, Közdűlő u. 46-50.

  A Mátraplast Kft. országos szinten az egyetlen gyártó cég az orvosi fecskendők területén. Cégünk 1957 óta létezik, és egyre nagyobb piacon nyer elismerést. Hazai és külföldi piacra egyaránt gyártunk és szállítunk.


  Részletek
 • 6. Gyógytechnikai Szolgáltató Kft.

  3300 Eger, Csiky S. u. 17.

  Gyógytechnikai eszközök forgalmazása, szervizelése.


  Részletek
 • 7. Front-dent Kft.

  1094 Budapest, Ferenc tér 5.

  A Front Dent Kft. 1995-ben az L+L Dental budapesti képviseleteként alakult, jelenlegi munkatársai az alapítástól számítva jelen voltak és részt vettek a piac kiépítésében.
  Első üzlethelyiségünk hamarosan kicsinek bizonyult, így Budapest más pontján is új üzletet nyitottunk. 2001-ben átvettük a Degussa Dental termékek értékesítését is.


  Részletek
 • 8. Cheminst Kereskedelmi Kft.

  1147 Budapest, Lovász u. 1.

  Fő tevékenységi területünk a kelet-európai régióra tehető, ahol laboratóriumi műszerekkel és reagens oldatokkal folytatunk export-import kereskedelmet.


  Részletek
 • 9. Promt Market Kft.

  1135 Budapest, Zsinór utca 29/A

  Céljaink megvalósítása érdekében kialakítottuk minőségpolitikai irányelveinket, amelyek azt a célt szolgálják, hogy jelenlegi és potenciális partnereink igényét maradéktalanul kielégítsük.
  A minőségpolitikai irányelveket úgy alakítottuk ki, hogy azok a partnereinkkel való hosszútávú kapcsolat alapját képezzék és annak meghatározó elemei legyenek. A partnerekkel való kapcsolat egyaránt érinti vevőinket és beszállítóinkat is. Minőségpolitikánk fontos eleme, hogy cégünk valamennyi munkatársa azonosulni tudjon...


  Részletek
 • 10. GHH Kft.

  2600 Vác, Sirály u. 1.

  Nálunk mindent megtalál, ami egy orvosi rendelőhöz kell. Mi azért vagyunk, hogy Ön a szakmájának élhessen.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak