Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

fecskendő

kifejezésre
1 | 2

fecskendő keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. WOLF Orvosi Műszer KFT.

  Weboldal: http://www.wolforvosimuszer.hu

  Cégünk, a WOLF Orvosi Műszereket Forgalmazó KKT. 1992-ben alakult, 2 fő vezetésével. Fő profilunk az orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök, egészségügyi, laboratóriumi és munkavédelmi termékek forgalmazása. Cégünk 2009 júliusától WOLF Orvosi Műszereket Forgalmazó KFT. néven folytatja tovább tevékenységét.

  Termékskálánk rendkívül széles: az egyszerhasználatos termékektől kezdve a bútorzaton át, a magánpraxisban, ill. a kórházi betegellátásban szükséges szinte valamennyi terméket magába foglalja.

  A WOLF KFT. elsősorban Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Vas megyékben van jelen, de tevékenysége az ország más területeire is kiterjed.
  Szakembergárdánk a jelenlegi feladatokhoz adott, mind szakmailag, mind a létszám nagyságát tekintve.
  Közel 50 beszállító segíti munkánkat abban, hogy megőrizzük az elmúlt években már megszokott és bizonyított rugalmasságunkat, illetve teljes körű szolgáltatást, támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek.
  Társaságunk saját gépkocsiparkkal rendelkezik, mellyel az egész ország területére kiterjedő folyamatos szállításokat végzünk, budapesti konszignációs raktárral rendelkezünk.
  A WOLF KFT. lépést tartva a technika fejlődésével, a kor követelményeivel, folyamatosan bővíti ismereteit, kapcsolatait, oktatásokon, konferenciákon vesz részt.
  A hazai gyártású termékeken túlmenően számos neves külföldi cég eszközeit is forgalmazzuk: pl.: BRAUN, TOP GLOVE, SCHOLL, OMRON, AESCULAP.
  Termékskálánk bővítése miatt megkezdtük a különböző diagnosztikai és egyszerhasználatos termékek, illetve gyógyászati- és kórháztechnikai segédeszközök közvetlen külföldi importját (pl. LAICA, BOKANG, ROMED, MORETTI), hogy még kedvezőbb árainkkal segítsük az Ön tevékenységét.

  Cégünk Győrben a Csörgőfa sor 4. szám alatt (Ipari parkban) található ahol a vezetés az adminisztráció a nagykereskedelmi és orvostechnikai- és gyógyászati segédeszközök értékesítése történik.
  Mintaboltjaink még 3 helyen (Szigethy A. u. 78.; Széchenyi tér; Csaba u. 22.) állnak Győrben vevőink rendelkezésére.
  Viszonteladóink az ország számos településén megtalálhatók, magas szintű szolgáltatást nyújtva vásárlóinknak.
  Cégünk számos egészségpénztár szerződött partnere.

 • 2. Complexlab Kft.

  Weboldal: http://www.complexlab.hu

  Laboratóriumi eszközök, műszerek, berendezések és bútorok forgalmazása.

 • 3. Front-dent Kft.

  Weboldal: http://www.frontdent.hu

  A Front Dent Kft. 1995-ben az L+L Dental budapesti képviseleteként alakult, jelenlegi munkatársai az alapítástól számítva jelen voltak és részt vettek a piac kiépítésében.
  Első üzlethelyiségünk hamarosan kicsinek bizonyult, így Budapest más pontján is új üzletet nyitottunk. 2001-ben átvettük a Degussa Dental termékek értékesítését is.

 • 4. Medicoop Kft.

  Weboldal: http://www.medicoop.hu

  Cégünk az egészségügy területén tevékenykedik.

 • 5. Divasa Farmavic Hungária Kft.

  Weboldal: http://www.divasa.hu

  A Divasa Farmavic Hungária Kft. állatgyógyászati gyógyszereket, műszereket, eszközöket forgalmaz.

 • 6. Mátraplast Kft.

  Weboldal: http://www.matraplast.hu

  A Mátraplast Kft. országos szinten az egyetlen gyártó cég az orvosi fecskendők területén. Cégünk 1957 óta létezik, és egyre nagyobb piacon nyer elismerést. Hazai és külföldi piacra egyaránt gyártunk és szállítunk.

 • 7. Gyógytechnikai Szolgáltató Kft.

  Weboldal: http://www.agria.hu/acreklam/gyogytec

  Gyógytechnikai eszközök forgalmazása, szervizelése.

 • 8. GHH Kft.

  Nálunk mindent megtalál, ami egy orvosi rendelőhöz kell. Mi azért vagyunk, hogy Ön a szakmájának élhessen.

 • 9. Promt Market Kft.

  Weboldal: http://www.promtmarket.hu

  Céljaink megvalósítása érdekében kialakítottuk minőségpolitikai irányelveinket, amelyek azt a célt szolgálják, hogy jelenlegi és potenciális partnereink igényét maradéktalanul kielégítsük.
  A minőségpolitikai irányelveket úgy alakítottuk ki, hogy azok a partnereinkkel való hosszútávú kapcsolat alapját képezzék és annak meghatározó elemei legyenek. A partnerekkel való kapcsolat egyaránt érinti vevőinket és beszállítóinkat is. Minőségpolitikánk fontos eleme, hogy cégünk valamennyi munkatársa azonosulni tudjon és azonosuljon a minőségpolitikai követelményekkel, elvárásokkal és azok tartalmával - és nem utolsósorban tevékenységük során azokat maradéktalanul alkalmazza is.
  A minőségpolitika tartalma:
  - megbízhatóság, gyorsaság
  - kiszámíthatóság
  - garancia
  - minőség és a minőség iránti elkötelezettség
  - megújulás iránti elkötelezettség
  Feladatunk a magyar egészségügyi alapellátás igényeinek magas színvonalú kielégítése egyre bővülő termék- struktúrával.
  Az irányelvekben kifejtettek kell, hogy biztosítsák cégünk számára gazdasági eredményeink tartós javulását, erőforrásaink javítását, piaci pozíciónk erősítését. Ennek eredménye lehet, hogy a piacon elismert és minőséget nyújtó cégként ismerjék el a PROMT MARKET KFT.-t. Cégünk ezért fontosnak tartja az ISO szabványai követelményeinek tanúsítását és megtartását. Céljaink között szerepel a minőségbiztosítás rendszerének folyamatos javítása. A hatékonyság érdekében cégünk megköveteli, hogy minden munkatársa személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a társaság sikeréhez, elismertségéhez.

 • 10. Spektrum-3D Kft.

  Weboldal: http://www.spektrum-3d.hu

Kapcsolódó kulcsszavak