Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

favédelem

kifejezésre
1

Favédelem keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Czinege és Fiai Kft.

  Czinege és Fiai Kft. - Favédelem - Tudakozó.hu Czinege és Fiai Kft. - Favédelem - Tudakozó.hu Czinege és Fiai Kft. - Favédelem - Tudakozó.hu Czinege és Fiai Kft. - Favédelem - Tudakozó.hu Czinege és Fiai Kft. - Favédelem - Tudakozó.hu

  5100 Jászberény, Pesti u. 36.

  Cégünk termékeivel segítjük a komfortos otthon kialakítását, megoldjuk a tartós penészmentességet, csökkentjük a fűtési költségeket, védekezünk a túlzott felmelegedés ellen.

  A céget 1997-ben családi vállalkozásként alapítottuk. 2009-ben forgalmunk elérte a 271 millió forintot, munkatársak száma 2009 januárjában 8 fő. Cégünk külföldi gyártók kizárólagos kereskedelmi képviseletét látja el.


  Részletek
 • 2. Jónás Kft.

  Jónás Kft. - Favédelem - Tudakozó.hu Jónás Kft. - Favédelem - Tudakozó.hu Jónás Kft. - Favédelem - Tudakozó.hu Jónás Kft. - Favédelem - Tudakozó.hu Jónás Kft. - Favédelem - Tudakozó.hu Jónás Kft. - Favédelem - Tudakozó.hu Jónás Kft. - Favédelem - Tudakozó.hu

  2363 Felsőpakony, Hétsor u. 1.

  Fakereskedelmen kívül foglalkozunk a fa rovar és gomba mentesítésével, épületszigetelő anyagok és kiegészítő termékeivel.
  Nyílászárók forgalmazásával, fa illetve műanyag ajtók, ablakokkal, falburkoló anyagokkal, fa megmunkálással és fém kötőelemekkel.
  Cégünk egyéb elérhetősége: www.epuletfaanyag.hu


  Részletek
 • 3. POLI-FARBE Vegyipari Kft.

  6235 Bócsa, III. ker. 2.

  A Poli-Farbe Vegyipari kft. pályafutása ugyanazt a képet mutatja, mint azoknak a vállalatoknak a történelme, akik a rendszerváltás idején, a 80-as évek végén, a 90-es évek elején kezdték el működésüket. A Poli-Farbe tulajdonosa egy bócsai termelőszövetkezetben volt biztonsági megbízott és egy dobozüzemnek a vezetője. A rendszerváltás közeledtével rájött, hogy az elsők között lesz, akik elvesztik a munkaerejüket gazdasági recesszió miatt, és ezért elkezdte saját gondolatait, elképzeléseit megvalósítani. Így ...


  Részletek
 • 4. SM Consulting Kft.

  7700 Mohács, Bérkocsi u. 21/A

  Cégünk a természetvédelem és az erdészet területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. Szebszi Faanyagvédelmi és Építőipari Kft.

  2040 Budaörs, Pf.:86.

  Cégünk építőipari és faanyagvédelmi szolgáltatással foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Henelit Kft.

  8000 Székesfehérvár, Zsurló. u.2.

  Járjon nyitott szemmel...! Amikor kipróbálja új termékeinket, ráfog csodálkozni a minőségre és a szépségre.


  Részletek
 • 7. LIGET Kertépítész Iroda

  8300 Tapolca, Bacsó Béla u. 2.


  Részletek
 • 8. Yo-Cid vállalkozás

  8251 Zánka, Ifjúság u. 11


  Részletek
 • 9. Türgyei Fatelep

  2112 Veresegyház, Szadai M. u. 15.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak