Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

faipari tevékenység

kifejezésre
1

Faipari tevékenység keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kemos Kft.

  Kemos Kft. - Faipari tevékenység - Tudakozó.hu

  8152 Kőszárhegy, Fő út 1.

  A Kemos Kft. 1992 óta foglalkozik faipari tevékenységgel.


  Részletek
 • 2. Vemév-Szer Kft.

  Vemév-Szer Kft. - Faipari tevékenység - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, Pillér u. 11

  A VEMÉV-SZER Építő és Szerelőipari Kft. 1991. július 15-én alakult az egykori Veszprém Megyei Építőipari Vállalat és néhány vállalkozni kész dolgozója alapításában. A Veszprém Megyei Építőipari Vállalat felszámolását követően annak üzletrészét a Kft. természetes tagjai megvásárolták, így a cég teljes egészében magánszemélyek tulajdonába került. A tulajdonosok mindegyike a cég alkalmazásában áll.
  A társaság vezetése 10-30 éves kivitelező tapasztalattal rendelkezik. Az alakulás óta eltelt időszakban a vállal...


  Részletek
 • 3. Papp Róbert - Szaunaépítés

  Papp Róbert - Szaunaépítés - Faipari tevékenység - Tudakozó.hu Papp Róbert - Szaunaépítés - Faipari tevékenység - Tudakozó.hu Papp Róbert - Szaunaépítés - Faipari tevékenység - Tudakozó.hu Papp Róbert - Szaunaépítés - Faipari tevékenység - Tudakozó.hu

  4069 Egyek, Erzsébet u 86.


  Részletek
 • 4. F-Ami Kft.

  2800 Tatabánya, Dankó Pista u. 17.

  Cégünk 9 éve foglalkozik egyedi nyílászárók gyártásával. A megrendelő kívánsága szerint egyedi faajtó és faablak készítését korrekt árakon, határidőre vállaljuk.


  Részletek
 • 5. Remmers Ungarn Kft.

  2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 12.

  A Remmers Ungarn Kft. 1999 szeptembere óta a németországi Remmers Bauchemie GmbH. teljes tulajdonú leányvállalataként forgalmazta Magyarországon az anyacég által gyártott építőipari vegyi anyagokat. 2002 májusától a Forster Kft vette át a Remmers termékek kizárólagos magyarországi importálását.
  Átvettük a Budaörsön lévő 320 m2-es raktárbázist, teljes infrastruktúrával. Festékkeverő automatánk az egyik legkomolyabb berendezés az országban, direkt online kapcsolatban áll a németországi gyárral, így a legúja...


  Részletek
 • 6. PMJ Group Kft.

  7355 Nagymányok, Jókai u. 8


  Részletek
 • 7. Juhász és Juhász 96 Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  6630 Mindszent, Mátyás király u.68.


  Részletek
 • 8. Fantázia Bútorház Kereskedelmi és Gyártó Kft.

  6230 Soltvadkert, Damjanich u.11


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak