Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

52 db találat

faipari gép

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Faipari gép keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fa-Fém-Technika Kft.

  Fa-Fém-Technika Kft. - Faipari gép - Tudakozó.hu Fa-Fém-Technika Kft. - Faipari gép - Tudakozó.hu

  3553 Kistokaj, Pesti út 6.

  Fémforgácsolással és szerkezeti munkákkal foglalkoztunk, 1980-tól kerültünk a bútoriparral kapcsolatba - mint export kiváltó termékek gyártója.
  - 1985-től indult be fokozatosan a faipari szerszámok gyártása.
  - 1988-tól bevezettük az alakköszörülést CNC-gépeken.
  - 1990-től a gyártás mellett már kereskedelemmel is foglalkozunk, így vevőinket teljes kiszolgálásban tudjuk részesíteni.
  - 1999. augusztusában elkészült új, nagyobb, színvonalasabb telephelyünk.
  A Fa-Fém Technika Kft. jelenleg a bútor...


  Részletek
 • 2. MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft.

  MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. - Faipari gép - Tudakozó.hu MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. - Faipari gép - Tudakozó.hu MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. - Faipari gép - Tudakozó.hu MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. - Faipari gép - Tudakozó.hu MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. - Faipari gép - Tudakozó.hu MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. - Faipari gép - Tudakozó.hu MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. - Faipari gép - Tudakozó.hu MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. - Faipari gép - Tudakozó.hu MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. - Faipari gép - Tudakozó.hu MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. - Faipari gép - Tudakozó.hu MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. - Faipari gép - Tudakozó.hu MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. - Faipari gép - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Takarodó út 2.

  A Makita név - mint a világon mindenütt - Magyarországon is a magas minőséget és a megbízható szolgáltatást jelenti. A termékek kitűnő minősége, a rendkívül széles modellválaszték, a folyamatos alkatrészellátás jelentik a biztosítékot arra, hogy ügyfeleink a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesülnek.


  Részletek
 • 3. Facél Fa- és Fémipari Kft

  Facél Fa- és Fémipari Kft - Faipari gép - Tudakozó.hu Facél Fa- és Fémipari Kft - Faipari gép - Tudakozó.hu Facél Fa- és Fémipari Kft - Faipari gép - Tudakozó.hu Facél Fa- és Fémipari Kft - Faipari gép - Tudakozó.hu Facél Fa- és Fémipari Kft - Faipari gép - Tudakozó.hu Facél Fa- és Fémipari Kft - Faipari gép - Tudakozó.hu

  2120 Dunakeszi, Állomás sétány 46.

  Üdvözlöm Önt!

  Varga Péter vagyok, a Facél Kft ügyvezetője.
  Engedje meg, hogy pár szóban bemutassam cégünket.

  A Facél Fa- és Fémipari Kft (röviden Facél Kft.) 1999-ben alakult a Dunakeszi Vagongyártó és Javító Kft akkori tulajdonosi döntése nyomán. Ebben az állt, hogy az alkatrész gyártást külső beszállítókkal kell biztosítani, így többek mellett a régi fagép műhely is leépítésre került. A személy szállító vasúti kocsikban még ma is viszonylag sok fa anyag található ( padlózat, válaszfalak, mennyez...


  Részletek
 • 4. Fagépszer Kft.

  Fagépszer Kft. - Faipari gép - Tudakozó.hu

  6000 Kecskemét, Úrrét u. 78.

  A Kecskemét-katonatelepi székhelyű Fagépszer Kft. 1992 októberében faipari gépjavítási és szerszámélezési tevékenységgel alakult. Az időközben magántulajdonba került és saját telephelyre költözött vállalkozás tevékenységi köre faipari gépek és szerszámok, majd különböző bútoripari alap- és segédanyagok kereskedelmével bővült ki. A negyven főt foglalkoztató vállalatunk mostanra további faipari műszaki szolgáltatások nyújtása, valamint egyedi tervek alapján készülő bútorok és lakberendezési felszerelések gyár...


  Részletek
 • 5. Lac-Due Kft.

  8864 Tótszerdahely, Kossuth L. u. 170.

  Vállalatunk megalapítása óta faipari szerszámok és gépek értékesítésével, javításával és használt gépek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Famesterek Kft.

  1138 Budapest, Újpalotai u. 20-22.

  A Famestereknél minen famunkához szükséges szerszámot megtalál.


  Részletek
 • 7. Gyoma-Mobilitás Kft.

  5500 Gyomaendrőd, Toldy út 1.

  Cégünk fémtömegcikkekkel, műanyagfeldolgozással és gépjárművek javításával foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Specgép Kft.

  1203 Budapest, Helsinki u. 26.

  Építőipari kisgépek kölcsönzése, forgalmazása, javítása; lakásfelújítás gépeinek kölcsönzése. Iparcikk kereskedelem, betonkeverő gépek értékesítése, kölcsönzése, betonkeverő alkatrészek értékesítése.


  Részletek
 • 9. Lakinvest Kft.

  6400 Kiskunhalas, Széchenyi u. 108.

  Cégünk a bútoripar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 10. EuroXtrade Lapkiadó Kft.

  1031 Budapest, Monostori u. 10.

  A magyar nyelvű újságpiacon egyedülálló igényességgel készülő színes hirdetési magazinunk Önnek és az Ön cégének is nagyszerű hirdetési lehetőségeket kínál!


  Részletek