Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

faipari festék

kifejezésre
1

Faipari festék keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft.

  Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft. - Faipari festék - Tudakozó.hu Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft. - Faipari festék - Tudakozó.hu Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft. - Faipari festék - Tudakozó.hu Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft. - Faipari festék - Tudakozó.hu Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft. - Faipari festék - Tudakozó.hu Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft. - Faipari festék - Tudakozó.hu Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft. - Faipari festék - Tudakozó.hu Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft. - Faipari festék - Tudakozó.hu Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft. - Faipari festék - Tudakozó.hu Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft. - Faipari festék - Tudakozó.hu Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft. - Faipari festék - Tudakozó.hu Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft. - Faipari festék - Tudakozó.hu Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft. - Faipari festék - Tudakozó.hu Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft. - Faipari festék - Tudakozó.hu Festékipari Kutató-Fejlesztő és Vállalkozó Kft. - Faipari festék - Tudakozó.hu

  1108 Budapest, Venyige u. 3.

  Tevékenységi körök: festékgyártás, festékek vizsgálata, minősítés, szakértés, kutatás-fejlesztés

  BEMUTATKOZÁS

  A Festékipari Kutató-fejlesztő és Vállalkozó Kft. (FKI) 1989-ben alakult. Az egykori Budalakk festékgyártó vállalat kutatással, fejlesztéssel, vizsgálatokkal és alkalmazástechnikával foglalkozó mérnökei és technikusai alapították.

  A több évtizedes szakmai múlt alapozta meg egy korszerű, versenyképes, festékipari vizsgálatokkal, kutatás-fejlesztéssel, szakértéssel és gyártással foglalkozó ö...


  Részletek
 • 2. Teknocolor Kft.

  9700 Szombathely, Sorok u. 25.

  Festékek minden kül- és beltéri felületre épületekre, utakra, padlókra, bútorokra, járművekre, fém- és faszerkezetekre, speciális felületekre magán és ipari felhasználóknak.


  Részletek
 • 3. Joe Bácsi Festékboltja - Tempera 99 Kft.

  4400 Nyíregyháza, Debreceni út 161.

  Cégünk festékáru kereskedelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 4. P.B. Color Kft.

  2040 Budaörs, Szabadság út 103.


  Részletek
 • 5. Szin-Fónia Kft.

  8000 Székesfehérvár, Budai út 346.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak