Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

faipari és fémipari gép kereskedelme

kifejezésre
1

Faipari és fémipari gép kereskedelme keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. BB. Munkagép Kft

  BB. Munkagép Kft - Faipari és fémipari gép kereskedelme - Tudakozó.hu BB. Munkagép Kft - Faipari és fémipari gép kereskedelme - Tudakozó.hu BB. Munkagép Kft - Faipari és fémipari gép kereskedelme - Tudakozó.hu

  8800 Nagykanizsa, Petofi u.116

  Cégünket egy német érdekeltségű testvérpár alapítota, Balla Tamás és Balla Szabolcs. Fő tevékenységi körünk közé tartozik az elsősorban használt földmunkagépek kereskedelme, valamint billencsek , darusautók illetve speciális munkagépek értékesítése.
  Probálunk rugalmassak lenni , ezért akár személyes elképzeléseit is megvalósítjuk. Megrendelésre beszállítjuk az Önnek leginkább megfelelő bármely típusú munka, illetve ipari gépet.
  Foglalkozunk továbbá építőipari kisgépek és kéziszerszámgépek kölcsönzésével ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak