Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

faházkészítés

kifejezésre
1 | 2

Faházkészítés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fenyőker-Fa-Lak Kft.

  Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Faházkészítés - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Faházkészítés - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Faházkészítés - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Faházkészítés - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Faházkészítés - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Faházkészítés - Tudakozó.hu

  6630 Mindszent, Búzavirág utca 14.

  Cégismertető
  Cégünk 1993. évben alakult Csongrád megyében, Mindszenten. Vásároltunk egy fűrészüzemet, ahol a beszállított fenyőrönk feldolgozása (gatterolása) ill. családi házakhoz a faház elemek gyártása történt, egyuttal forgalmaztunk fenyő fűrészárut is. A kezdeti időszakban évente 2 házat építettünk. Abban az időben még nem volt ennyire elterjedve a könnyűszerkezetes ill. a faházépítés. Kb. 2 éve tapasztaltuk, hogy az érdeklődés megnőtt ezek a házak iránt, amely cégünknek évente 8-10 szerződést, építke...


  Részletek
 • 2. Ex-Pat 2000 Kft.

  2112 Veresegyház, Petőfi u. 1.

  Cégünk fenyőfából épülő családi házak és hétvégi nyaralók kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik. Mottónk "Gyorsaság, megbízhatóság, megfizethetőség".


  Részletek
 • 3. Agro-Alfa Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  2613 Rád, Petőfi u. 2.

  Cégünk építészeti tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Natur Construct Kft.

  5600 Békéscsaba, Berzsenyi D. u. 5.

  A könnyűszerkezetes építési technológia lehetővé teszi a téli építkezést is, feltéve, hogy az alapozás még a fagyok beállta előtt megvalósul. A technológia biztosítja a külső homlokzati megjelenés korlátlan variálhatóságát kimagasló minőségben (vakolt felület, különböző típusú festett faburkolatok, stb.). A házszerkezet védőkezelése mind tűzkésleltető, mind külső kártevők, rágcsálók, gombásodás ellen beható aktív védelmet nyújt.


  Részletek
 • 5. Hajnalfa Kereskedelmi, Ipari és Szolgáltató Bt.

  2800 Tatabánya, Sárberki u. 46.

  Cégünk fa családi és hétvégi házak építésével foglalkozik. Fő profilunk az egyedi tervezésű házak építése. Továbbá vállaljuk faszerkezeti konstrukció megvalósítását, meglévő hagyományos szerkezetre szint ráépítést.


  Részletek
 • 6. Palmex Kft.

  1035 Budapest, Vörösvári út 41.

  Cégünk 10 éves tapasztalattal, fa vázszerkezetes és hagyományos családi házak tervezésével, kivitelezésével, szerkezeti és szakipari munkáival foglalkozik.


  Részletek
 • 7. VALCOMPROD Kft.

  3000 Hatvan, Móra F. u. 7.

  Erdőkben gazdag vidékünk ősi hagyománya a famegmunkálás. Lakói évszázadokon át maguk készítették házaikat, bútoraikat és minden olyan eszközt, amelyre a mindennapi életben szükségük volt.
  Mi megpróbáljuk ismertetni és továbbéltetni ezt a hagyományt. Cégünk szerény lehetőségekkel, de nagy elhatározással indult, és halad a kitűzött cél felé.
  Kérjük, tekintse meg honlapunkat, és ha valami megnyeri tetszését, szívesen állunk rendelkezésére.


  Részletek
 • 8. TE-NA ÉS TÁRSA FAIPARI TERMELŐ BT.

  6800 Hódmezővásárhely, Révai u.32

  Cégünk egyedi bútorok készítésével foglalkozik


  Részletek
 • 9. K.V. Fa-Lak Kft.

  7100 Szekszárd, Tinódi u. 4.

  Könnyűszerkezetű, keretes, favázas házépítési rendszer.


  Részletek
 • 10. Ténai Kft.

  Ténai Kft. - Faházkészítés - Tudakozó.hu

  4493 Tiszakanyár, Kékcsei út 24.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak