Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

fülészet

kifejezésre
1

Fülészet keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Acusticus 2003 Kft.

  Acusticus 2003 Kft. - Fülészet - Tudakozó.hu Acusticus 2003 Kft. - Fülészet - Tudakozó.hu Acusticus 2003 Kft. - Fülészet - Tudakozó.hu

  4026 Debrecen, Bem tér 14.

  Az ACUSTICUS Egészségügyi Szolgáltató Bt. 1998.-ban, az ACUSTICUS 2003 Egészségügyi Szolgáltató Kft. pedig 2003.-ban alakult Hajdú-Bihar Megye székhelyén Debrecenben.
  Cégünk jelenleg egy konvencionális hallásjavító készülékek klinikai alkalmazását és forgalmazását végzi a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum Fül-, Orr-, Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti klinikájával, mint a szakterületet reprezentáló tudásközponttal igen szoros együttműködésben.
  Cégünk feladatul tűzte ki, Hajdú-Bihar Megye é...


  Részletek
 • 2. Mediton Tinnitus Centrum

  1062 Budapest, Andrássy út 76.

  Minden 5. ember fülzúgástól szenved. Önnek is zúg a füle? Nem kell együtt élnie ezzel a kellemetlen jelenséggel! Magyarországon egyedülálló módon tudjuk kezelni a fülzúgását! Keressen fel Minket!


  Részletek
 • 3. DE-MAX Kft.

  1073 Budapest, Akácfa u. 54.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak