Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

fúrómű

kifejezésre
1

Fúrómű keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Csepel Radiál Kft.

  Csepel Radiál Kft. - Fúrómű - Tudakozó.hu Csepel Radiál Kft. - Fúrómű - Tudakozó.hu Csepel Radiál Kft. - Fúrómű - Tudakozó.hu Csepel Radiál Kft. - Fúrómű - Tudakozó.hu Csepel Radiál Kft. - Fúrómű - Tudakozó.hu Csepel Radiál Kft. - Fúrómű - Tudakozó.hu

  4300 Nyírbátor, Pf.: 119 /irányítószám: 4301/

  A világszerte jó hírnevű CSEPEL Radiál Fúrógépcsalád sok évtizedes gyártási és vevőszolgálati tapasztalaton alapszik. 1975-ben a gyártás néhány más szerszámgéptípussal együtt átkerült a Csepeli Szerszámgépgyárból a Nyírbátori Radiál Fúrógépgyárba. 1991-től a gyártást a CSEPEL Radiál Kft. folytatja. Az üzem Szabolcs-Szatmár megyében található, távolsága Budapesttől 300 km.


  Részletek
 • 2. Protostim Gyártó és Kereskedelmi Kft.

  1118 Budapest, Iglói u. 6/b.

  Cégünk szerszámgép gyártással, forgalmazással, szervizeléssel, pótalkatrész ellátással foglalkozik.


  Részletek
 • 3. HSHB Gépgyártó Bt.

  4400 Nyíregyháza, Kinizsi u. 4. Pf. 17.

  A HSHB Gépgyártó Bt. az egyedi és nagypontosságú, nagyméretű gépelkatrészek pozíciós gyártója. Gépparkját ezen célok megvalósításához alakította ki.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak