Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

fém polcrendszer

kifejezésre
1 | 2

Fém polcrendszer keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Polctár Kereskedelmi Kft.

  Polctár Kereskedelmi Kft. - Fém polcrendszer - Tudakozó.hu Polctár Kereskedelmi Kft. - Fém polcrendszer - Tudakozó.hu Polctár Kereskedelmi Kft. - Fém polcrendszer - Tudakozó.hu Polctár Kereskedelmi Kft. - Fém polcrendszer - Tudakozó.hu Polctár Kereskedelmi Kft. - Fém polcrendszer - Tudakozó.hu Polctár Kereskedelmi Kft. - Fém polcrendszer - Tudakozó.hu Polctár Kereskedelmi Kft. - Fém polcrendszer - Tudakozó.hu Polctár Kereskedelmi Kft. - Fém polcrendszer - Tudakozó.hu

  1191 Budapest, Szalay utca 12.

  A Polctár Kft 17 éve állványrendszerek és boltberendezések forgalmazásával, tervezésével valamint ezen rendszerek kivitelezésével foglalkozik. Bemutatótermükben az összeállított raktártechnikai berendezések megtekinthetők.
  Vásárlást követő árupakolás fedett helyen történik.


  Részletek
 • 2. UGP Raktártechnika Kft.

  2040 Budaörs, Gyár utca 2.

  Az UGP Raktártechnika Kft. 100 %-ban magyar cég, mely 1996 óta foglalkozik raktári polcrendszerek és raktári berendezésektervezésével, gyártásával és telepítésével.

  Célkitűzésünk, hogy a megrendelő igényeinek megfelelő és személyre szabott megoldásokat biztosítsunk.

  Kínálatunkban megtalálhatóak a könnyű kézipolcos állványrendszerektől egészen az öntartó siló raktárakig a raktár-technológiai tárolóeszközök szinte teljes palettája, illetve egyedi tároló-rendszerek tervezésére és kivitelezésére is vál...


  Részletek
 • 3. Alkmár 2000 Kft.

  1163 Budapest, Kövirózsa u. 5.

  Ha raktártechnika, vagy irattárolás területén előkészítésre, megoldásra váró feladattal találkozik, keressen, hogy segíthessünk.


  Részletek
 • 4. SSI Schäfer Systems International Kft.

  2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 20/b

  Ahol az egyik a másikra illeszkedik.


  Részletek
 • 5. Blézi Kft.

  2191 Bag, Dózsa György út 56.

  Cégünk vasipari munkát, gépi földmunkát vállal.


  Részletek
 • 6. Euro Projekt Raktártechnikai Kft.

  2000 Szentendre, Petőfi Sándor u. 1.

  EU-s biztonsági előírásoknak megfelelő raktári állványrendszerek tervezése és kivitelezése. Raklapos és karos állványrendszerek, festett és horganyzott polcok és polcrendszerek, gördíthető (tömör) polcok és polcrendszerek, galériás rendszerek tervezése, szállítása és komplett felszerelése.
  Szállítási határidő: 4-5 hét


  Részletek
 • 7. Marker 99 Kft

  1222 Budapest, Kosbor u. 13/a.

  Cégünk a megrendelők komplett kiszolgálására rendezkedett be. Cégarculat tervezéssel / komplett nyomdai háttérrel / a papír-írószer, irodaszerek, reklámajándék tárgyak házhozszállításával 1998 óta van jelen a cégellátási piacon. Ezenkívül ISO minősítésű olasz gyártók közvetlen importőre a raktártechnika területén. Így a cégek fémbútor ellátását / öltözőszekrény, takarító és vegyszerszekrények, irattárolók /, valamint a raktártechnikai berendezések, állványok beszállítását is fel tudjuk vállalni. Forgalmazot...


  Részletek
 • 8. Kipszer-Tüva Kft.

  7200 Dombóvár, Köztársaság u. 28.

  A több mint ötven évvel ezelőtt alapított jogelőd cég, a mai igényeknek megfelelő tűzihorganyzott acélszerkezeti termékeket állít elő. Cégünk ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert működtet. A Kipszer-Tüva Kft. 160 főt foglalkoztat, árbevételének jelentős részét exportból realizálja.


  Részletek
 • 9. Bácska modul Kft.

  6430 Bácsalmás, Szt.István u.36

  Üzletberendezés, eladópult, polcrendszer azok a kínáló felületek, amelyen a vásárlók találkoznak az Ön által készített vagy forgalmazott termékekkel. Nem mindegy tehát, hogy a vásárlónak milyen minőségű üzletberendezés, azaz milyen eladópult, faliállvány, polcrendszer kínálja a terméket. Az ízléses üzletberendezés bizalmat ébreszt az üzlet iránt, a jó minőségű polcrendszer bizalmat ébreszt a termék iránt is.

  A Bácska Modul Kft. 1990-ben lett alapítva. Bácsalmási telephelyünkön, átlagosan ötven főt foglal...


  Részletek
 • 10. BEG Hungária Kft.

  8066 Pusztavám, Bajcsy-Zsilinszky u. 40.

  Cégünk a vállalatcsoport saját gyártású termékeinek forgalmazása mellett a raktártechnikában fellelhető bármely feladatra megoldást kínál magyar és nyugat-európai beszállítók rendszereinek forgalmazásával, melyhez magas képzettségű tervező és szolgáltató csapattal rendelkezünk nemzetközi háttérrel együtt.
  Szolgáltatásaink: tervezés, tanácsadás, értékesítés, gyárttatás, szerelés és szervizelés.
  A hagyományos - 29 éve gyártásban levő - SALGÓ polcok mellett termelő üzemünk az alábbi új rendszereket gyártja...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak