Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

fém biztonsági bejárati ajtó

kifejezésre
1

Fém biztonsági bejárati ajtó keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Turul Ajtó és Zárszervíz

  Turul Ajtó és Zárszervíz - Fém biztonsági bejárati ajtó - Tudakozó.hu Turul Ajtó és Zárszervíz - Fém biztonsági bejárati ajtó - Tudakozó.hu Turul Ajtó és Zárszervíz - Fém biztonsági bejárati ajtó - Tudakozó.hu Turul Ajtó és Zárszervíz - Fém biztonsági bejárati ajtó - Tudakozó.hu Turul Ajtó és Zárszervíz - Fém biztonsági bejárati ajtó - Tudakozó.hu Turul Ajtó és Zárszervíz - Fém biztonsági bejárati ajtó - Tudakozó.hu

  1195 Budapest, Zrínyi u. 3.

  MABISZ minősített biztonsági acélajtók speciális zárszerkezetekkel, cilinderbetétekkel, zárbetét-rendszerekkel. Festett, fabevonatolt, mintázott kivitelekben. Építkezésekhez, meglévő nyílászárók cseréjéhez. Egyedi méretekben, megjelenésben.
  A hengerelt acélból készült hő- és hangszigetelt, betörés-ellenálló ajtó a legnagyobb biztonsági igényeket is kielégíti.

  Az ajtón belüli acél merevítőbordák biztosítják az ajtó fokozott szilárdságát.

  Az ajtóhoz tartozó, hengerelt acélból készült keret a meglévő a...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak